Σόφη Ζαννίνου: «Ο παππούς μου είχε αλυσίδα εστιατορίων για να καλύψει τα λαθραία»
Σόφη Ζαννίνου: «Ο παππούς μου όταν ήρθαν με τον διωγμό από την Κωνσταντινούπολη, ήταν λαθρέμπορος και πουλούσε πετράδια και διάφορα άλλα»

Η Σόφη Ζαννίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για το ιδιαίτερο επάγγελμα που έκανε ο παππούς της.

«Ο παππούς μου όταν ήρθαν με τον διωγμό από την Κωνσταντινούπολη, ήταν λαθρέμπορος και πουλούσε πετράδια και διάφορα άλλα. Ο πατέρας μου μού είπε ότι είχε κι αλυσίδα εστιατορίων ο παππούς για κάλυψη για τα λαθραία. Έκανε τον εστιάτορα. Είχε ένα μπαστούνι ασημένιο, το οποίο ήταν κούφιο. Ο παππούς μου έλεγε στον πατέρα μου πήγαινε αυτό το μπαστούνι στον Φώτη π.χ. το έπαιρνε κι έκανε το βαποράκι»  ανέφερε η Σόφη Ζαννίνου.

Τζένη Μελιτά: «Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ για τη Eurovision»

«Το μπαστούνι είχε μέσα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Δράκους. Έγινε ο διωγμός, ήρθαν εδώ. Το μόνο που μπόρεσαν να πάρουν είναι λίρες κι έφτιαξε η γιαγιά μου μία ζώνη με θήκες για τις λίρες. Έμειναν εκεί όλα τα υπάρχοντα. Πείνα, δυστυχία. Ήρθαν εδώ κι έπρεπε να δουλέψει. Επειδή είχε αυτό το ταλέντο… Ο πατέρας μου στην αρχή ήταν αστυνομικός στην δίωξη ναρκωτικών» πρόσθεσε έπειτα η Σόφη Ζαννίνου.

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;