Νίκος Μουρατίδης για Eurovision: «Είμαι έξαλλος με το τεσσάρι στην Κύπρο»
Ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε την ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2023, καθώς και το «4» που δώσαμε στην Κύπρο.

Το πρωί της Δευτέρας (15/5) ο μουσικός παραγωγός, Νίκος Μουρατίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το τεσσάρι που έδωσε η ελληνική κριτική επιτροπή στην Κύπρο στη Eurovision 2023 εκφράζοντας την αγανάκτησή του. Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο (13/5) πραγματοποιήθηκε ο τελικός της Eurovision, επικρατεί μία ιδιαίτερη δυσαρέσκεια με πολλούς να κατακεραυνώνουν την κριτική επιτροπή της χώρας μας, που έδωσε μόλις τέσσερις βαθμούς στην κυπριακή αποστολή.

«Μακάρι τα παιδιά στα 16 τους να ήταν τόσο ώριμα όσο ο Βίκτωρας. Ενθουσιάστηκα με την εμφάνιση της Ελλάδας. Όταν το έβλεπα αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία, ήταν πολύ κομψό και σικάτο. Ήταν άψογα σκηνοθετημένο, το είπα στον Κωνσταντίνο Ρήγο, ότι δεν πέρασε και δεν προκριθήκαμε δεν οφείλεται σε μας αλλά στο γεγονός ότι δεν ήμασταν κιτς» είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «4» της Κύρπου λέγοντας:

«Είμαι έξαλλος με το τεσσάρι. Με ποιο δικαίωμα η ΕΡΤ βάζει επιτροπές που είναι 50-60-80 χρόνων να κρίνει τη Eurovision. Γιατί δεν βάζει νέους ανθρώπους στην επιτροπή; Τι δεν τους άρεσε; Αυτή η φωνάρα. Είναι η παράνοια, ότι δώσαμε το 12 στο Βέλγιο, ένα κομμάτι ντίσκο, κατακλεμμένο, έναν άφωνο τραγουδιστή. Δεν ψηφίσανε καθόλου τη Γαλλία και την Ιταλία και δώσανε 4 στην Κύπρο, είναι παράνοια, είναι αυτοκτονία.

Οι άνθρωποι είναι ανεξάρτητοι από την ΕΡΤ; Είναι όλοι στην ΕΡΤ, και οι 7 τσεκαρισμένο. Σας ορκίζομαι, όλοι είναι της ΕΡΤ και όλοι μεγάλης ηλικίας, δεν έχουν καμία σχέση με την ποπ μουσική, καμία σχέση με το “σήμερα¨ή με τη Eurovision, δε πρέπει να είναι εκεί. Γιατί δεν βάλανε τον Φωκά Ευαγγελινό στην επιτροπή;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;