Φώτης Σεργουλόπουλος: Σχολίασε το 4άρι της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο στη Eurovision 2023
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για τη Eurovision 2023 και σχολίασε τους 4 βαθμούς που έδωσε η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στην Κύπρο και τον Andrew Lambrou.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού της Eurovision 2023, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Δύο στη μία» με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Ο γνωστός παρουσιαστής δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη βαθμολογία που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην κυπριακή αποστολή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Εγώ το 12αρι μου θα το έδινα ίσως στη Φινλανδία. Μου άρεσε πολύ αυτός και έτσι όπως τον είδα αλλά… τι σημασία έχει; Λοιπόν, να τα πούμε τα πράγματα γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει και θυμώνει και φωνάζει. Μπορεί να έχεις εμπειρία αλλά η Eurovision δεν είναι χειρουργική για να μάθεις να ανοίγεις έναν άνθρωπο και να τον σώζεις. Η Eurovision είναι ένα πράγμα μουσικό στο οποίο οκαθένας καταθέτει την γνώμη του. Δεν είναι ούτε να είσαι ειδήμων ούτε να έχεις διανύσει χιλιόμετρα στην Eurovision.

Δεν έχει γίνει λόγος για το 4αρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο και όχι άδικα. Γιατί με την Κύπρο έχουμε πάντοτε μια πολύ καλή σχέση και αλληλοψηφιζόμαστε και πολλές φορές αλληλοψηφιζόμαστε με αποτέλεσμα να μας γιουχάρουν τα στάδια. Δεν ξέρω τι άξιζε και τι δεν άξιζε. Πάντως η σχέση μας με την Κύπρο είναι αδιαμφισβήτητη, όπως όλες οι σχέσεις, και δεν κρέμονται οι σχέσεις δυο χωρών από μία ψηφοφορία σε μια επιτροπή»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, στη συνέχεια, δήλωσε:

«Θέλω να πω, επειδή ανακατεύτηκε το όνομα μου, εγώ δεν ήμουν στην επιτροπή και το τονίζω ότι δεν συμμετείχα σε αυτή την επιτροπή. Συμμετείχα στην επιτροπή πριν από δύο χρόνια. Φέτος δεν συμμετείχα και το επαναλαμβάνω, δεν είχα καμία σχέση με τις ψήφους που έδωσε η επιτροπή και θέλω να τονίσω ότι η επιτροπή ψήφισε μία μέρα πριν στη γενική δοκιμή η οποία γραφόταν σε back up για την Eurovision.

Αυτή η επιτροπή, λοιπόν, είναι μέσα σε ένα δωμάτιο και ο καθένας ψηφίζει κυρίως με σειρά προτεραιότητας που θέλει τα τραγούδια. Δεν ψηφίζει με 12αρια. Αυτές οι ψήφοι αργότερα συμψηφίζονται και βγαίνει το δωδεκάρι»

Ακόμα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης αποκάλυψε:

«Στην επιτροπή είναι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με το ραδιόφωνο, με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας και αυτό που κατάλαβα είναι ότι η επιτροπή ψήφισε ανάλογα με αυτό που πίστευε. Είναι η γνώμη του καθένα και για μένα είναι σεβαστή. Αυτοί λοιπόν οι πέντε άνθρωποι έτσι πίστευαν και έτσι πίστευαν. Και είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι από την ΕΡΤ, δεν είναι η επιτροπή της ΕΡΤ. Κανένα από αυτά τα ονόματα, εκτός από τον Νίκο Νικολακόπουλο, δεν είχε σχέση με την ΕΡΤ η οποία και αποφάσισε να βάλει επιτροπή αυτούς τους ανθρώπους και να ψηφίσουν όπως πιστεύουν αυτοί»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
5'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
5'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;