Τατιάνα Στεφανίδου: «Υπάρχει μια οσμή σκανδάλου, αλλά έκανε μια εκπληκτική προσπάθεια ο Victor Vernicos»
Τατιάνα Στεφανίδου: «Το παιδί ήταν καταπληκτικό σε αυτό που έκανε και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό πραγματικά. Τα έδωσε όλα»

Για την προσπάθεια της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023, η οποία και αποκλείστηκε, μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή “T Live” το μεσημέρι της Παρασκευής (12/5) στον Alpha.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής προχώρησε σε μια σαφή τοποθέτηση για το πλήθος των αρνητικών σχολίων που δέχθηκε η ελληνική αποστολή και ο Victor Vernicos στα social media.

Ειδικότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε: «Υπάρχει στα ελληνικά μέσα και στο διαδίκτυο από το πρωί μια οσμή σκανδάλου στον τρόπο επιλογής του τραγουδιού και μια επίκριση για το κόστος. Υπάρχουν υπαινιγμοί, σπόντες, μπηχτές ότι έπεσε μέσο. Αυτό καταλαβαίνω εγώ παρακολουθώντας και ακούγοντας από το πρωί, διαβάζω και στο διαδίκτυο, ότι «έπεσε μέσο» και «γιατί έπεσε μέσο». Το πάνε στο «συνδυάστε το επίθετο», «Βερνίκος λέγεται» και διάφορα άλλα. Αν είχε πάει όμως καλύτερα δεν θα μίλαγε κανείς».

Έπειτα η Τατιάνα Στεφανίδου πρόσθεσε:

«Δεν ασχολούμαστε πια καθόλου με την Eurovision, κανείς. Δεν έχει ενδιαφέρον. Προφανώς λοιπόν μέσα στην εβδομάδα άρχισαν φωνές που έλεγαν «παιδιά, θα πατώσει το τραγούδι» γιατί πήραν χαμπάρι τι γίνεται και τώρα, όταν πια το είδε ο κόσμος στην οθόνη, άρχισαν οι αντιδράσεις. Το παιδάκι αυτό έκανε μια καταπληκτική προσπάθεια και μπράβο του. Ένα παιδάκι μόλις 16 χρονών, αγοράκι, το οποίο έβαλε τα δυνατά του για να εκπροσωπήσει την χώρα μας και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Πρέπει όλοι να προστατεύσουμε το παιδί, τον καλλιτέχνη, την ανηλικότητα του και να στραφούμε και να ερευνήσουμε αν υπάρχει και κάτι, γιατί μπορεί να μην υπάρχει και τίποτα από πίσω, την επιλογή».

«Το παιδί ήταν καταπληκτικό σε αυτό που έκανε και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό πραγματικά. Τα έδωσε όλα», κατέληξε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1