Άση Μπήλιου: «Για να φύγω από κάπου θα πρέπει να μην περνάω καθόλου καλά»
Όσα είπε η Άση Μπήλιου στο «MEGA Καλημέρα» μιλώντας για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σήμερα Παρασκευή (12/5) η Άση Μπήλιου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μιλώντας για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνεργασία της με την πρωινή εκπομπή του Star. Η γνωστή αστρολόγος είπε για την χρονιά που διανύει πως είναι ήσυχη και περνάει καλά «κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν είσαι στην τηλεόραση αρκετά χρόνια και έχεις αποκτήσει κοινό, θα έχεις πρόταση κάθε χρονιά. Είμαι σταθερή, για να φύγω από κάπου θα πρέπει να μην περνάω καθόλου καλά», είπε η Άση Μπήλιο και συνέχισε αναφερόμενη στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν έχει κάνει συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ είπε πως «χωρίς Star System δεν γίνεται, δεν πάμε πουθενά».

Η αστρολόγος εκτιμά πως τηλεοπτικά έχει «δέσει» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακογιάννη, ενώ για τους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης στου Star, Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου, δήλωσε πως προσπαθούν και δεν έρχονται αδιάβαστοι το πρωί.

Τέλος, η Άση Μπήλιου αποκάλυψε τις πιο περίεργες ερωτήσεις που της κάνει ο κόσμος όταν τη συναντά στον δρόμο.

«Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να είμαι στη θάλασσα και να μου λένε “πείτε μου για τα καρκινάκια”», είπε η Άση Μπήλιου κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;