Γιώργος Παπαδάκης για debate: «Μας έκαναν
«Αυτό δεν ήταν τηλεοπτικό προϊόν. Αυτοί που αποφάσισαν για εμάς τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση»

Στο παρασκήνιο του χθεσινοβραδινού debate των πολιτικών αρχηγών αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο γνωστός δημοσιογράφος που εκπροσώπησε στο debate τον ΑΝΤ1, μετά το τέλος της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» συνδέθηκε με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και προχώρησε σε διευκρινήσεις για όσα έλαβαν χώρα εχτές, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της διαδικασίας.

«Ο καθένας είχε στο μυαλό του, όχι να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά πώς θα μπορούσε να μην κάνει το φάουλ. Άμυνα έπαιξαν όλοι», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης, εξηγώντας στη συνέχεια τους λόγος που δεν έκανε κάποια ερωτήματα στους πολιτικούς αρχηγούς.

«Δέχομαι ερωτήματα του γιατί δεν ρώτησα τον Μητσοτάκη αυτό, γιατί δεν ρώτησα τον Τσίπρα το άλλο. Καθόμασταν με αλφαβητική σειρά και έγινε μία κλήρωση που με βάση αυτή την κλήρωση είχαμε το δικαίωμα να απευθύνουμε ερώτηση σε έναν αρχηγό, σε μία ενότητα, και όχι και στις άλλες. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πολλά πράγματα. Ξέρεις πόσες φορές μας έκαναν “σουτ”;», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα, με τον δεύτερο να τον ρωτάει ποιος ζητούσε από τους δημοσιογράφους να σωπάσουν.

«Άστο, δεν θα πω ονόματα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και συνέχισε: «Αυτό δεν ήταν τηλεοπτικό προϊόν. Αυτοί που αποφάσισαν για εμάς τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Για παράδειγμα, απαγορευόταν όταν μιλούσε ένας πολιτικός αρχηγός, να γίνει πλάνο σε άλλον. Στο κοντρόλ ήταν εκπρόσωποι κομμάτων, έκαναν και σκηνοθεσία. Το ότι δεν είχες τη δυνατότητα, με βάση τις απαντήσεις να κάνεις παρέμβαση, σου αφαιρεί τη δυνατότητα να δώσεις το δημοσιογραφικό σου στίγμα. Είναι σαν να κάθεσαι σαν γλάστρα και να παρακολουθείς τη συζήτηση. Βαρέθηκα, βαρέθηκα. Κάποια στιγμή, μάλιστα, γύρισα και είδα το αποτέλεσμα του αγώνα, γιατί είχα το κινητό».

«Ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα. Αυτοί καθόρισαν τους όρους και δεν τους άρεσε κιόλας. Μετάνιωσα που πήγα. Με ρωτάει ο κόσμος γιατί πήγα. Όταν μου προτάθηκε, η αρχική απάντησή μου ήταν αρνητική. Μου είπαν να το σκεφτώ γιατί πρέπει να εκπροσωπηθεί ο σταθμός και μετά είπα ότι δεν πρέπει να δημιουργήσω πρόβλημα στον σταθμό. Στο επόμενο δεν πάω, αλλά κακά τα ψέματα, ήθελα να έχω και την εμπειρία, δεν είχα πάει ποτέ σε debate», ανέφερε ακόμη ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Εάν αυτό το debate ήταν για τους αναποφάσιστους, έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα τα κόμματα. Αναποφάσιστοι θα παραμείνουν», τόνισε κλείνοντας τη σχετική τοποθέτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος.

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;