Debate: Οι πρώτες εικόνες έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στρέφεται το ενδιαφέρον εν όψει του debate των πολικών αρχηγών, έντεκα ημέρες πριν από τις εκλογές.

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στρέφεται το ενδιαφέρον εν όψει του debate των πολικών αρχηγών, έντεκα ημέρες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Από νωρίς το απόγευμα οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις ενώ παίρνουν θέση ολοένα και περισσότερα τηλεοπτικά συνεργεία για τις αφίξεις των έξι πολιτικών αρχηγών καθώς και των έξι δημοσιογράφων που θα βρεθούν απέναντι τους.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς ενώ στην πλευρά των δημοσιογράφων θα βρεθούν εκπρόσωποι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Η Μάρα Ζαχαρέα (STAR), η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), ο Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), ο Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), ο Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και η Ράνια Τζίμα (MEGA).

Στο Ραδιομέγαρο θα βρεθούν οι αρχηγοί των έξι κοινβουλευτικών δυνάμεων, δηλαδή οι: κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κ. Αλέξης Τσίπρας, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, κ. Κυριάκος Βελόπουλος και κ. Γιάνης Βαρουφάκης.

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;