Έχουν όλοι οι μαθητές λυκείου ίσες ευκαιρίες για επιτυχία;
Μπορεί ένα παιδί που ζει σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό της Θράκης, της Ηπείρου ή της Κρήτης να έχει ίδιες ευκαιρίες για επιτυχία με τα παιδιά που ζουν στην πόλη και έχουν πρόσβαση στα καλύτερα φροντιστήρια;

«Όλοι έχουν δικαίωμα στη μόρφωση και την εκπαίδευση». Τι ισχύει όμως στη χώρα μας για τους μαθητές λυκείου που ετοιμάζονται να περάσουν από το βάσανο των Πανελληνίων εξετάσεων; Μήπως τελικά αυτή η φράση καταλήγει να μοιάζει με «ρομαντικό» κλισέ στα όρια του ανέφικτου; Καιρός λοιπόν να αναρωτηθούμε αν έχουν όντως όλοι την δυνατότητα να χαρούν αυτό το δικαίωμα. Είναι άραγε οι εκπαιδευτικές συνθήκες κοινές για όλους; Μπορεί ένα παιδί που ζει σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό της Θράκης, της Ηπείρου ή της Κρήτης να έχει ίδιες ευκαιρίες για επιτυχία με τα παιδιά που ζουν στην πόλη και έχουν πρόσβαση στα καλύτερα φροντιστήρια;

Ρητορικά τα ερωτήματα, ασφαλώς.

Ευτυχώς, τα δεδομένα αλλάζουν χάρη στην τεχνολογία!

Ευτυχώς, η εποχή αλλάζει. Πλέον το internet τρέχει με γρήγορες ταχύτητες και στη χώρα μας, καλύπτοντας πλέον ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Έτσι, οι μαθητές, όπου κι αν βρίσκονται, αποκτούν την δυνατότητα πρόσβασης στις πιο σύγχρονες μεθόδους τηλεκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης «στόxος-Δημήτρης Κεφάλας» εκμεταλλεύεται την δύναμη της τεχνολογίας για να στηρίξει έμπρακτα την ισότητα των ευκαιριών, προσφέροντας ίδιες δυνατότητες επιτυχίας σε όλους τους μαθητές. Στα πλαίσια αυτά δημιούργησε το e-kefalas.gr. Αυτό το πρότυπο online φροντιστήριο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεθόδους διδασκαλίας και τις παροχές ενός εκπαιδευτηρίου με φυσική παρουσία. Ίσα – ίσα! Όχι μόνο εξανεμίζει το συγκριτικό πλεονέκτημα των μεγαλουπόλεων έναντι της επαρχίας, αλλά επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα της υποστηρικτικής εκπαίδευσης.

Ένα σχολείο / φροντιστήριο είναι τόσο καλό όσο οι καθηγητές του!

Όσο κι αν οι μέθοδοι διδασκαλίας βελτιώνονται χρόνο με τον χρόνο, το εκπαιδευτικό προσωπικό ήταν, είναι και θα είναι η «σταθερά»! Κακά τα ψέματα, οι επιδόσεις των μαθητών είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις γνώσεις των εκπαιδευτικών και η επιτυχία τους στις εξετάσεις ανάλογη της μεταδοτικότητάς τους. Γι’ αυτό και το online φροντιστήριο e-kefalas.gr προσφέρει σε κάθε μαθητή στην Ελλάδα την δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα με καταξιωμένους καθηγητές που διαθέτουν πολλά χρόνια εμπειρίας.

Το online μάθημα είναι πιο διαδραστικό & πιο ουσιαστικό!

Είναι αλήθεια πως οι μαθητές – και κυρίως όσοι προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες – είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι! Γι’ αυτό και χρειάζονται ένα φροντιστήριο που να σέβεται το χρόνο τους. Το e-kefalas.gr όχι μόνο αξιοποιεί στο έπακρο κάθε πτυχή των δυνατοτήτων της σημερινής τεχνολογίας κάνοντας το μάθημα πιο διαδραστικό, αλλά προσφέρει και μία σειρά από επιπρόσθετες παροχές όπως η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη (για επίλυση αποριών), και η επανάληψη μαθήματος σε βίντεο. Εξασφαλίζει δε απρόσκοπτη και διαρκή επικοινωνία με τους γονείς, οι οποίοι αποκτούν την δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για την πρόοδο των παιδιών τους μέσω ειδικής online πλατφόρμας.

Ανακαλύψτε τα σημαντικά πλεονεκτήματα της online διδασκαλίας!

Τεχνολογία σημαίνει εξέλιξη. Γι’ αυτό οι άνθρωποι του e-kefalas.gr δε σταματούν ποτέ να αφουγκράζονται τις ανάγκες της εποχής και να δημιουργούν τις κατάλληλες εκπαιδευτικές λύσεις για κάθε μαθητή. Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης γονέων και μαθητών, δημιούργησαν την Online Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Σχεδιάζω τις σπουδές και την καριέρα μου», η οποία και απαντά σε κάθε απορία για τις Σχολές, τις Σπουδές & τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Φυσικά, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί του παραμένουν πάντα στην διάθεση των ενδιαφερομένων για να απαντήσουν σε κάθε απορία. Αν κι εσείς λοιπόν βρίσκεστε σε αναζήτηση του κατάλληλου online φροντιστηρίου που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε τις δικές σας ίσες ευκαιρίες για επιτυχία, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το φροντιστήριο e-kefalas εδώ.

www.e-kefalas.gr
Με την υποστήριξη του εκπαιδευτικού ομίλου στόxος – Δημήτρης Κεφαλάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
53 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1