Εκλογές 2023: 26 κάμερες, drone και όλες οι λεπτομέρειες πριν το αυριανό debate
Το στούντιο της ΕΡΤ προετοιμάζεται για τηλεοπτική υπερπαραγωγή.

Με 26 τηλεοπτικές κάμερες θα καλυφθεί το πρώτο μετά από 8 χρόνια debate πολιτικών αρχηγών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 21:00, στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για τις εκλογές 2023.

Οι 26 τηλεοπτικές κάμερες, που θα καλύψουν το debate των πολιτικών αρχηγών για τις εκλογές 2023, θα βρίσκονται έξω και μέσα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Το στούντιο της ΕΡΤ προετοιμάζεται για τηλεοπτική υπερπαραγωγή. Θα φιλοξενήσει τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά και τους έξι δημοσιογράφους, που θα θέτουν τα ερωτήματα.

Οι χώροι έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, ενώ οι τεχνικοί κάνουν τις τελευταίες ρυθμίσεις πριν από την τηλεμαχία, η οποία θα καλυφθεί από εννέα κάμερες, που θα έχουν στηθεί στο τηλεοπτικό πλατό. Άλλες εννέα κάμερες θα βρίσκονται στο βαν έξω από την είσοδο του κτιρίου, ώστε να καλύψουν τις προσελεύσεις των πολιτικών και των επιτελείων τους, ενώ έχει επιστρατευθεί μέχρι και drone.

Κατά πόδας θα συνοδεύει μια κάμερα κάθε έναν από τους πολιτικούς αρχηγούς μέχρι να εισέλθει στο στούντιο. Επιπλέον ακόμα δύο, κάμερες θα καταγράφουν τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα της αυριανής βραδιάς.

Ανάλογες είναι και οι προετοιμασίες που έχουν γίνει για τη φιλοξενία δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και τεχνικών που έχουν διαπιστευθεί για να καλύψουν το debate, καθώς το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, τόσο από ελληνικά όσο και από διεθνή ΜΜΕ.

Τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι από τα έξι κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς επίσης και από άλλους ενημερωτικούς σταθμούς, θα βρίσκονται από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο ραδιομέγαρο, για να καταγράψουν το ντιμπέιτ και όσα λάβουν χώρα στο περιθώριο αυτού. Για τον σκοπό αυτό, θα στηθεί ειδική εξέδρα για τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτορεπόρτερ.

Το debate για τις εκλογές 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤNEWS, την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3, στην οποία μάλιστα για πρώτη φορά θα υπάρξει διερμηνεία και στη νοηματική για άτομα με προβλήματα ακοής. Η τηλεμαχία θα μεταδοθεί, επίσης, από το Πρώτο Πρόγραμμα, από τη Φωνή της Ελλάδας, ενώ θα «ανέβει» και στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX και το ERTFLIX International.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;