Μέγκαν Μάρκλ: Νέα εμφάνιση χωρίς τον Χάρι
Πώς πέρασε το σαββατοκύριακο της στέψης

Η απουσία της Μέγκαν Μάρκλ από την στέψη του βασιλιά Καρόλου σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη, πόσο μάλλον τι ακριβώς έκανε ενώ στεφόταν βασιλιάς ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι.

Τελικά, όπως φάνηκε από φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, αποφάσισε το Σαββατοκύριακο απλά να κάνει λίγη πεζοπορία στην Καλιφόρνια, όπου παρέμεινε με τα παιδιά τους, τον 4χρονο Άρτσι και την ενός έτους Λίλιμπετ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, βγήκε από το σπίτι των 15 εκατ. δολαρίων, όπου μένει με τον πρίγκιπα Χάρι, το πρωί της Κυριακής για μια 40λεπτη βόλτα και την συνόδευαν οι φίλοι της, Μάρκους Άντερσον και Χέδερ Ντόρακ.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται μετά τα πολλά και διάφορα σενάρια για την απόφαση να μην παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’, την στιγμή που ολοένα και φουντώνει η φημολογία για την προβληματική σχέσης της αλλά και του Χάρι με τη βασιλική οικογένεια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meg’s Tribe (@meghan_markletribe)

Επίσης η ιστορική περίσταση συνέπεσε και με τα γενέθλια του Άρτσι – κάτι, από το οποίο, η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήθελε να λείπει. «Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει τα γενέθλια του γιου της», είπε πηγή στο Page Six.

Επιπλέον, ο βασιλικός βιογράφος Omid Scobie ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα πήγαινε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια προσπάθεια να «προστατεύσει την ηρεμία της».

«Γνωρίζει πόσο πολύ τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω της όταν πλησιάζει έστω και λίγο την βασιλική οοκογένεια», είπε στη διάρκεια συνέντευξης στο This Morning του ITV.

«Το έκαναν να δείχνει ως σκόπιμο. Αν ερχόταν και στεκόταν απλώς δίπλα στον σύζυγό της, τα σχόλια θα ήταν πολύ διαφορετικά», πρόσθεσε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diva e Donna (@divaedonna_settimanale)

Σύμφωνα με το Page Six, ο πρίγκιπας Χάρι, 38 ετών, επέστρεψε άμεσα στην Καλιφόρνια από το Λονδίνο το Σαββατοκύριακο για να προλάβει τα 4α γενέθλια του γιου του.

Το Παλάτι είχε βγάλει ανακοίνωση τον Απρίλιο επιβεβαιώνοντας ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παρευρισκόταν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη στέψη – ενώ ο Χάρι θα ήταν παρών.

«Ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στην τελετή στέψης στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στις 6 Μαΐου», ανέφερε τότε η ανακοίνωση. «Η δούκισσα του Σάσεξ θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ».

Δείτε επίσης:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;