Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της
Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Εξιτήριο πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου από το μαιευτήριο σήμερα, Δευτέρα, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της την Παρασκευή, με φυσιολογικό τοκετό και πλέον επιστρέφει στο σπίτι με την κόρη της και τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

«Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες που είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη, που δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο το χρόνο που εκείνη ήθελε, για να έρθει στον κόσμο, τελικά είναι στην αγκαλιά μου», είπε η παρουσιάστρια στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον τοκετό.

«Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι αυτό το βάπτισμα του πυρός, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου όπως τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί», σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Καλό είναι να αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση

«Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δε το έχω κάνει πολύ δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη, αλλά πολύ χαρούμενη», επεσήμανε. «Κατά τη διάρκεια της κύησης δε θα έλεγα ότι είχα τρομερές δυσκολίες. Ήταν περισσότερο αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μου και όσο πλησίαζε ο καιρός είχα αυτά τα συναισθήματα της λαχτάρας, του πρωτόγνωρου που δεν ξέρεις τι είναι όλο αυτό που ξεκινά και έρχεται», δήλωσε ακόμη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να σημειώσει και πόσο πιεστική είναι μια έγκυο η διαρκής ερώτηση για το πότε θα γεννήσει. «Και το λέω αυτό γιατί το εισέπραξα στο βαθμό που το φίλτραρα μέσα μου, αλλά μια γυναίκα που δεν μπορεί και έχει την αγωνία της και σκέφτεται “πότε θα γεννήσω, θα πάνε όλα;”… Καλό είναι να αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση», ανέφερε σχετικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;