Σκέρτσος: Νέα μέτρα για νέους, ιδιοκτήτες ακινήτων & δημόσιους υπαλλήλους
Ο υπουργός Επικρατείας και νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος μέχρι τις εκλογές 2023, Άκης Σκέρτσος, ανακοίνωσε πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ετοιμάζεται να ανακοινώσει τρία νέα μέτρα.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος μέχρι τις εκλογές 2023, Άκης Σκέρτσος, βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ την Κυριακή, 7 Μαΐου, και αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Σκέρτσος ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Σήμερα θα έχουμε κάποιες θετικές ειδήσεις. Ο πρωθυπουργός σήμερα το απόγευμα στην Ελευσίνα παρουσιάζει και εξειδικεύει το οικονομικό μας πρόγραμμα. Απόψε ο πρωθυπουργός πρόκειται να ανακοινώσει τρία ακόμη μέτρα τα οποία θα αφορούν τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους» 

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι τα νέα μέτρα, που αναμένεται να ανακοινωθούν, είναι κοστολογημένα και ενταγμένα στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της οικονομίας. Υπογράμμισε επίσης ότι:

«Το βασικό δίλημμα είναι το μπροστά ή πίσω. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε σε μία πορεία προόδου που θα μας φέρει πιο κοντά στην υπόλοιπη Ευρώπη ή να ακολουθήσουμε την πρόταση της αντιπολίτευσης που είναι μια πρόταση είτε καθήλωσης είτε οπισθοδρόμησης.

Η ψήφος στην κάλπη της 21η Μαΐου συμβολίζει αν θα πάμε αταλάντευτα μπροστά ή θα επιλέξουμε έναν συνδυασμό κομμάτων που μπορεί να κρατήσει τη χώρα καθηλωμένη ή μπορεί και να την πάει ξανά προς τα πίσω»

Παράλληλα, ο κ. Σκέρτσος τόνισε:

«Το βασικό δίλημμα είναι το μπροστά ή πίσω. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε σε μια πορεία προόδου που θα μας φέρει πιο κοντά στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Κινδυνέψαμε να βγούμε από την Ευρώπη με την συμμαχία που κυβέρνησε τη χώρα το 2015 έως το 2019. Κρατηθήκαμε στην Ευρώπη και έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο από το 2019 έως σήμερα, αλλά έχουμε ακόμη πολλά προβλήματα. Έχουν γίνει βήματα που πρέπει να γίνουν άλματα. Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης είναι ή καθήλωσης ή οπισθοδρόμησης.

Η πιο ειλικρινής στάση από την αντιπολίτευση είναι του ΚΚΕ. Λέει ότι είναι ένα μούφα σχήμα αυτό που σχηματίζουν οι υπόλοιποι.

Το να μπορεί ένας μαθητής να μπει στο πανεπιστήμιο με 1 ή με 2, είναι μια πλήρης ισοπέδωση. Μια κοινωνική καθήλωση.

Το αίτημα της αυτοδυναμίας δεν έχει να κάνει με κάποια αλαζονεία της ΝΔ αλλά με το ότι η χώρα έχει κάποιους εθνικούς στόχους και χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση.

Από την άλλη έχουμε ένα πρόγραμμα που οδηγεί σε σχήμα Βαβέλ. Διότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει μάθει από το 2015 και μας ξαναφέρνει από το παράθυρο μια συνεργασία με τον κ. Βαρουφάκη με ένα πρόγραμμα που κοστίζει 83 δισ. και μας στέλνει κατευθείαν στα βράχια γιατί ξεφεύγει 8 με 9 φορές από τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας»

 

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;