Γιάννης Μαρκόπουλος: Για δεύτερη ημέρα βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο μουσικοσυνθέτης
Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ βρίσκεται ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» εξακολουθεί να νοσηλεύεται, διασωληνωμένος ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος.

Ο μουσικοσυνθέτης εισήχθη την Παρασκευή (5/5), το μεσημέρι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα». Η κατάσταση του Γιάννη Μαρκόπουλου κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες της ΕΡΤ.

Πριν από λίγες ημέρες ο 84χρονος μουσικοσυνθέτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του καρκίνου με τον οποίο δίνει μάχη τον τελευταίο χρόνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες παρουσιάστηκαν επιπλοκές, καθώς ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος λόγω της νόσου και για αυτό κρίθηκε απαραίτητη η εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», προκειμένου να εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η διάγνωση κάνει λόγο για αιμορραγία κοιλίας επί εδάφους χρόνιας νόσου. Οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο Γιάννης Μαρκόπουλος στη θεραπευτική αγωγή, ενώ στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη είναι η σύζυγός του και η κόρη τους.

Διάβασε επίσης:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;