Νάπολι: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια
Βίντεο από οπαδούς που τραγουδάνε στους δρόμους, αφιερώνοντας το πρωτάθλημα στον Μαραντόνα, κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, η Νάπολι είναι και τυπικά η νέα πρωταθλήτρια Ιταλίας, καθώς με την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Ουντινέζε, κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στη Serie A.

Από την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα και μετά, η Νάπολι δεν κατάφερε να επανέλθει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου, μέχρι και… σήμερα. Με νέο “ήρωα” τον Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος πέτυχε και το ιστορικό γκολ κόντρα στην Ουντινέζε, οι Ναπολιτάνοι είναι ξανά πρωταθλητές.

 

 

 

 

 

Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η Νάπολι χρειαζόταν μόλις ένα βαθμό για να “σφραγίσει” τον τίτλο και τα κατάφερε έστω και δύσκολα στην έδρα της Ουντινέζε. Ο Λόβριτς την έβαλε πίσω στο σκορ από νωρίς, αλλά ο Οσιμέν “απάντησε” και το δικό του γκολ ήταν αυτό που χάρισε την ισοπαλία και το τρόπαιο της Serie A στην ομάδα του Σπαλέτι.

Ο επιθετικός της Νάπολι πέτυχε το 22ο γκολ του σε 26 παιχνίδια της Serie A και θυμίζοντας… Μαραντόνα, προκάλεσε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους 10.000 οπαδούς της ομάδας του στο γήπεδο, αλλά και όλο τον κόσμο στην ιταλική πόλη του Νότου.

 

 

 

Μετά τη λήξη του αγώνα 10.000 οπαδοί βρέθηκαν στο Ούντινε και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν το Scudetto.

Ηνύχτα έγινε μέρα χτες στη Νάπολη για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος 33 χρόνια μετά το τελευταίο «σκουντέτο». Οι οπαδοί της Νάπολι πανηγύρισαν ξέφρενα μέχρι τις πρωινές ημέρες της Παρασκευής.

Βίντεο από τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά που ξύπνησαν την πόλη, αλλά και τους χιλιάδες οπαδούς που τραγουδάνε στους δρόμους, αφιερώνοντας το πρωτάθλημα στον Μαραντόνα που πέθανε το 2020, κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;