«Dune: Part Two»: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer - Οι Πολ και Τσάνι προσπαθούν να σώσουν το σύμπαν
Το πρώτο trailer του «Dune: Part Two» μόλις κυκλοφόρησε και η αντίστροφη μέτρηση για τη συνέχεια της ιστορίας, έχει ξεκινήσει.

Το πρώτο trailer του «Dune: Part Two» μόλις κυκλοφόρησε και η αντίστροφη μέτρηση για τη συνέχεια της ιστορίας, έχει ξεκινήσει.

Στην πρώτη ταινία από το 2021, ο Πολ Ατρίδης (Τίμοθι Σαλαμέ) αγωνίζονταν στον Αράκις, τον πιο επικίνδυνο και πιο αμμώδη πλανήτη του σύμπαντος, για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του και των ανθρώπων του καθώς υπήρχε έξαρση των δυνάμεων του κακού.

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας του Ντενί Βιλνέβ που βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ, προτάθηκε για 10 Όσκαρ και κέρδισε έξι.

Στη δεύτερη ταινία, ο Ατρίδης συνεργάζεται με την Τσάνι (Ζεντάγια) και τους Φρέμεν για να εκδικηθεί εκείνους που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Το τρέιλερ της νέας ταινίας δείχνει τον Πολ να καβαλάει την πλάτη ενός τεράστιου σκουληκιού της άμμου στις ερήμους του Αράκις.

«Στην πρώτη ταινία, ο Πολ Ατρίδης είναι φοιτητής… εδώ τον βλέπουμε να γίνεται πραγματικός ηγέτης», δήλωσε πρόσφατα ο Σαλαμέ στο συνέδριο CinemaCon.

Το «Dune: Part 2» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου του 2023.

 

Με πληροφορίες από Variety, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
7'
34 - 16
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;