Συναυλίες 2023: Τα lives των Ελλήνων καλλιτεχνών που δεν πρέπει να χάσεις
Το neolaia.gr σας προτείνει τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών που θα φέρει μαζί του το φετινό καλοκαίρι.

Η κλεψύδρα έχει ήδη γυρίσει και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις συναυλίες που θα απολαύσουμε το καλοκαίρι του 2023!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες που έχουμε δει live όμως ποτέ δεν “χορταίνουμε” να ακούμε, θα μας προσφέρουν για άλλη μία χρονιά συγκινητικές στιγμές, γεμάτες παλμό, μελωδία και ατμοσφαιρικές στιγμές.

Το neolaia.gr σας προτείνει τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών που θα φέρει μαζί του το φετινό καλοκαίρι.

Νατάσα Θεοδωρίδου “Hartis Tour”

συναυλίες

14 Ιουν – 13 Σεπ

Νατάσα Θεοδωρίδου

«Χάρτης Tour»

Καλοκαίρι 2023

Φέτος το καλοκαίρι ο χάρτης της… καρδιάς μου, με οδηγεί ξανά κοντά σας…

Στις όμορφες πόλεις της Ελλάδας μας, θα συναντηθούμε για να ζήσουμε μαγικές καλοκαιρινές νύχτες, γεμάτες έρωτα, χαρά και μια αγκαλιά αγαπημένα τραγούδια.

Θα τραγουδήσουμε παρέα και το νέο μου τραγούδι «Ο Χάρτης», που εύχομαι να το αγαπήσετε όσο κι εγώ!

Μαζί μου σε αυτό το ταξίδι ο υπερταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος που μοιραστήκαμε μαζί υπέροχες στιγμές, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σας περιμένω όλους!!

ELENI FOUREIRA – REBORN TOUR

27 Μαϊ – 21 Ιουν

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star που έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη, επιστρέφει  στη σκηνή με το «Reborn Tour», μία περιοδεία που θα αφήσει εποχή!

Το «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου από την Αθήνα και το Κατράκειο Θέατρο και θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Μαζί της: FY

On Decks: DJ Bobito

Opening Acts: Μίλτος Χαρόβας, Louis Georgiou

Περισσότερες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα..

Μεγάλος χορηγός του tour, η ultra-premium CÎROC Vodka. Η παιχνιδιάρικα εκλεπτυσμένη CÎROC Vodka με αυτή την χορηγία σηματοδοτεί το celebration και μας εμπνέει να απολαύσουμε τη ζωή, τη μουσική, τη μόδα και φυσικά… τη δυναμική επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στις live εμφανίσεις. H CÎROC είναι μια εκλεπτυσμένη βότκα, από τη Νότια Γαλλία, που παράγεται με τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία, για περισσότερο από έναν αιώνα. Τα εκλεκτά γαλλικά σταφύλια και οι πέντε αποστάξεις δίνουν στη CÎROC την ξεχωριστή φρέσκια, απαλή και φρουτώδη γεύση της, κάνοντάς τη το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γιορτή.

Η Ελένη Φουρέιρα, περισσότερο από ποτέ, ετοιμάζεται να μας δείξει what celebration stands for!

Υποστηρικτής: Sky Express  | Χορηγοί επικοινωνίας: Δρόμος 89,8 – ΣΚΑΙ – MAD – MAD Radio

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

συναυλίες

15 Ιουν – 8 Σεπ

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023
«ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ»

Μία διαφορετική μουσική συνάντηση μας υπόσχεται γι αυτό το καλοκαίρι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μία συνάντηση «Εξω καρδιά!»

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα  φέρει το παρελθόν και το παρόν σε μία μουσική ισορροπία προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της, που αποδεδειγμένα πλέον ανήκει σε τρεις διαφορετικές γενιές!!!

Η  εντυπωσιακή επιτυχία των συναυλιών της είναι αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, γι αυτό και πάλι θα είναι κοντά μας σε μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς !

Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ξεχωριστή!!!!!

Μαζί της οι μουσικοί:
Θωμάς Κοντογεώργης πιάνο
Πέτρος Βαρθακούρης μπάσο
Κώστα Καρακατσάνης βιολί, κιθαρα, φυσαρμόνικα
Ανδρέας Λάσος  κιθάρες
Κώστας Μυλωνάς drums

Ηχολήπτης: Ζαχαρίας Σταμούλος
Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

Οργάνωση παραγωγής: Τώνια Δραγούνη

Παραγωγή: LifeWorks Productions – Γιάννης Τρουλλινός

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, 50 χρόνια – Περιοδεία

14 Ιουν – 12 Ιουλ

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία και τα γιορτάζει μαζί μας, με μεγάλες συναυλίες – γιορτές.

Συναυλίες  που θα συνοψίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές μια μουσικής πορείας που έχει καταφέρει να σημαδέψει τις ζωές όλων μας.

Συναυλίες γεμάτες ορμή και συγκίνηση που θα μας ταξιδέψουν σε δίσκους σταθμούς, ιστορικές συναυλίες, διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια, ιστορίες και παρέες που έγραψαν ιστορία.

Ένα ταξίδι στο χρόνο με πυξίδα τη  λυρική, δυναμική, βαθιά αισθαντική φωνή του Βασίλη και συνοδοιπόρους τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που γέννησε αυτός ο τόπος: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο, Τάσο Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκο Καββαδία, Νικόλα Άσιμο, Σταμάτη Μεσημέρη, Κώστα Τριπολίτη, Γιάννη Νεγρεπόντη,  Άλκη Αλκαίο, Οδυσσέα Ιωάννου, Λίνα Δημοπούλου, Γιώργο Κλεφτογιώργο, Απόστολο Μπουλασίκη και τόσους άλλους.

Ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν και μας ενώνουν. Θα γίνουμε ένα όλοι -μικροί και μεγάλοι- κάτω από τη μαγική φωνή του Βασίλη που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία εδώ και 50 χρόνια τώρα.

Συνοδοιπόροι στο μουσικό ταξίδι του Βασίλη πάντα οι μόνιμοι συνεργάτες του, με τον Ανδρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο, τον Βαγγέλη Πατεράκη στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Στέφανο Δημητρίου στην drums, την Μαίρη Μπρόζη στο βιολί, τον Γιάννη Αυγέρη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Απόστολο Μόσιο στην ακουστική κιθάρα και τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο στα πλήκτρα. Μετά από πολλά χρόνια στην σκηνή μαζί με τον Βασίλη θα βρεθούν και δυο αγαπημένοι φίλοι, ο Χριστόφορος Κροκίδης και η Τάνια Κικίδη για να γιορτάζουν μαζί του και να τραγουδήσουν.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

συναυλίες

 10 – 28 Ιουνίου

Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Καλοκαίρι 2023

Μίλτος Πασχαλίδης – Καλοκαίρι 2023

συναυλίες

1 – 9 Ιουνίου

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Σωκράτης Μάλαμας || Καλοκαίρι 2023

10 Ιουν – 4 Ιουλ

Γιώργος Σαμπάνης – Καλοκαίρι 2023

συναυλίες

20 Ιουν – 1 Σεπ

Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού!
Guest η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Γιώργος Μαζωνάκης – HELLO – Καλοκαίρι 2023

16 Ιουνίου

Hello, I love you, won’t you tell me your name?
Hello, I love you, let me jump in your game.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες του καινούριου καλοκαιριού: Από τη Νίκαια, στις 16 Ιουνίου, μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να παιχτούμε μαζί στα γήπεδα, στις παραλίες και στις σκηνές όλης της χώρας, με την μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα! Όπου κι αν βρίσκεστε, πείτε HELLO στο καλοκαίρι και καλωσορίστε την εποχή που φωτίζει την Ελλάδα, με την μουσική που φωτίζει την διάθεσή μας.
Με τραγούδια τριάντα χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μιας ακόμη sold out χρονιάς στο Κέντρο Αθηνών, φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.

Στο πλευρό του, όπως και τον χειμώνα, θα είναι ο Φώτης Παπαζήσης, η Τάτα και όλος ο κόσμος που κάθε φορά ανυπομονεί να συναντηθεί στη φωνή και τη διάθεση του Γιώργου Μαζωνάκη!

#MAZW #MAZWHELLO #MAZWTOUR2023

Ελευθερία Αρβανιτάκη Ελεωνόρα Ζουγανέλη Μαζί & το Καλοκαίρι

συναυλίες

15 – 28 Ιουνίου

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

“ΜAZI και το καλοκαίρι”

Ήταν και είναι η συνεργασία της χρονιάς. Μετά από τα επαναλαμβανόμενα soldout στην μουσική σκηνή VOX στην Αθήνα, το πολύ επιτυχημένο ΜΑΖΙ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συνεχίζει με μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το πάντρεμα των δύο χαρισματικών καλλιτεχνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια κέρδισε τις καρδιές όλων μας. Όσοι το είδαν ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε – και σίγουρα πολλοί θα θέλουν να το ξαναζήσουν. Όσοι δεν τα κατάφεραν, σίγουρα θα θέλουν να το δουν.

Οι πρώτες συναυλίες του καλοκαιριού είναι γεγονός:

Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Υπαίθριο Θέατρο ΕΗΜ στα Ιωάννινα

Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη

Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στην Αθήνα

Tiμή εισόδου την ημέρα της συναυλίας 18€.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας.

ΠΥΞ ΛΑΞ ζωντανά! Καλοκαίρι 2023

31 Μαϊ – 16 Αυγ

Οι Πυξ Λαξ είναι εδώ, μαζί μας και το καλοκαίρι του 2023

Υποδεχόμαστε το συναυλιακό καλοκαίρι του 2023 μαζί με τους Πυξ Λαξ! Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.

Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα , να δίνουν συναυλίες!

Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.

Με την νέα τους περιοδεία, οι ΠΥΞ ΛΑΞ ανοίγουν και φέτος την πόρτα στο κοινό τους και το προσκαλούν σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

ΠΥΞ ΛΑΞ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει! Που παραμένει φλογερός!

Περισσότερες συναυλίες, περισσότερα vibes:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1 
 1