Τάνια Μπρεάζου: «Η μαμά μου έκανε τρεις δουλειές για να με μεγαλώσει»
«Στάθηκε και μαμά και μπαμπάς και τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά η Τάνια Μπρεάζου.

Η Τάνια Μπρεάζου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5) στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σχολείο με τα ρατσιστικά σχόλια των συμμαθητών της, ενώ αναφέρθηκε και στη μητέρα της.

«Και οι δυο γονείς μου είναι από τη Ρουμανία. Είναι χωρισμένοι οι γονείς μου. Δυσκολευτήκαμε αρκετά στην αρχή, όμως ειδικά η μητέρα μου είναι ηρωίδα, πάλεψε πάρα πολύ για να με μεγαλώσει. Μαζί μεγαλώσαμε στην ουσία. Όταν μεγαλώσω λίγο παραπάνω, θέλω να της μοιάσω», είπε αρχικά η Τάνια Μπρεάζου αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η μητέρα της παντρεύεται μέσα σε αυτό τον μήνα.

«Της λέω μπράβο σε όλα. Έκανε τρεις δουλειές για να με μεγαλώσει, στάθηκε και μαμά και μπαμπάς και τα πάντα», τονίζει.

«Βίωσα bullying λόγω καταγωγής. Η μητέρα μου πάντα μού εξηγούσε, μού έλεγε να μη δίνω σημασία. Όλα όμως πιστεύω πως ξεκινάνε από την οικογένεια, γιατί είχα και φίλους που με στήριζαν και με βοηθούσαν», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Τάνια Μπρεάζου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τάνια Μπρεάζου αναφέρθηκε και στη Eurovision, δηλώνοντας πρόθυμη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας οποιαδήποτε στιγμή.

«Φυσικά και παρακολουθώ τη Eurovision και εννοείται ότι θα πήγαινα. Στη Ρουμανία δεν με γνωρίζουν σαν τραγουδίστρια. Ωστόσο, είχε γίνει ένα αφιέρωμα για μένα εκεί, όταν είχα πάει στο X-Factor της Ελλάδας», είπε μεταξύ άλλων η νεαρή τραγουδίστρια.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
53'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
53'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;