Met Gala 2023: Ο Jared Leto και η Doja Cat μεταμφιέστηκαν σε γάτες
Ο Jared Let και η Doja Cat τίμησαν με τις εμφανίσεις τους τη γάτα του Karl Lagerfeld, στον οποίο ήταν αφιερωμένο το Met Gala 2023.

Το καθιερωμένο Met Gala 2023 πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά με πολλούς και πολλές celebrities να δίνουν το παρών στη «γιορτή της μόδας» φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες. Το Met Gala ως ελιθισται πραγματοποιήθηκε την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, η οποία φέτος «έπεσε» την Πρωτομαγιά.

Το φετινό θέμα της βραδιάς ήταν ο εμβληματικός σχεδιαστής μόδας, Karl Lagerfeld, με όλους τους συμμετέχοντας να προσπαθούν να προσαρμοστούν στο concept. Ο Jared Leto και η Doja Cat «έκλεψαν» την παράσταση, αφού εμπνεύστηκαν από την γάτα του διάσημου σχεδιαστή και μεταμορφώθηκαν σε… γάτες!

Ειδικότερα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδιστής Jared Leto εμφανίστηκε στο φετινό Met Gala φορώντας ένα ολόσωμο κοστούμι γάτας, προς τιμήν της Choupette, της γάτας του Karl Lagerfeld, η οποία ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο gala. Το ίδιο εκκεντρική ήταν και η δεύτερη εμφάνισή του, στην οποία επέλεξε να «μεταμορφωθεί» στον ίδιο τον Καρλ Λάγκερφελντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Παρόμοια ιδέα είχε και η Doja Cat, η οποία τιμώντας την γάτα του σχεδιαστή επέλεξε να φορέσει μία λευκή νυφική τουαλέτα με κουκούλα σε σχήμα αυτιών γάτας, ενώ φόρεσε ακόμη και προσθετικά στο πρόσωπό της για να μοιάζει με την αγαπημένη γάτα του Karl Lagerfeld.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;