Euroleague: Άγριο ξύλο ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ και της Παρτιζάν
Τα πάντα για την συνέχεια της σειράς θα κριθούν στην αίθουσα του Αθλητικού Δικαστή.

Ο δεύτερος αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν στο γήπεδό της στην ισπανική πρωτεύουσα για τον δεύτερο αγώνα των playoff της Euroleague αμαυρώθηκε από επεισόδια και αποβολές.

Όλα ξεκίνησαν δυο λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού της Euroleague με τους Μαδριλένους να βρίσκονται πίσω στο σκορ 95 – 80. Εκείνη τη στιγμή ένα σκληρό φάουλ του γκαρντ των Μαδριλένων Σέργιο Γιουλ στον Αμερικανό φόργουρντ Κέβιν Πάντερ προκάλεσε πανικό και οδήγησε σε σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων.

Ο Γιαμπουσέλε χτύπησε τον Πάντερ, ο Ντεκ έριξε στο έδαφος τον Έξουμ με τον δεύτερο να τραυματίζεται. Έπεσαν μπουνιές μεταξύ παικτών και στελεχών των δύο ομάδων, με τον αγώνα να μετατρέπεται σε ροντέο.

Υποβασταζόμενος αποχώρησε ο Ντάντε Έξουμ, μετά την λαβή… ελληνορωμαϊκής που δέχθηκε από τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ενώ με εμφανή σημάδια στο πρόσωπο πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Ντζάναν Μούσα.

Ωστόσο, τα πάντα για την συνέχεια της σειράς θα κριθούν στην αίθουσα του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει τις τιμωρίες των παικτών και των ποινών στις ομάδες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;