Πειραματικά Σχολεία: Την Παρασκευή η κλήρωση - Θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου
Πειραματικά Σχολεία: Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων θα ενημερωθούν με sms στο κινητό που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε το ΥΠΑΙΘ την Πέμπτη (27/4) στην επίσημη ιστοσελίδα του η κλήρωση για τα Πειραματικά Σχολεία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Youtube του Υ.ΠΑΙ.Θ., αλλά και από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ:

Σας ενημερώνουμε ότι η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για την εισαγωγή στα Πειραματικά σχολεία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28/4/2023 και ώρα 18:00 και θα θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι Youtube του Υ.ΠΑΙ.Θ. στον σύνδεσμο:

καθώς και στον διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ στον σύνδεσμο:

https://www.ert.gr/webtv/ert/tv/live-glm/ert-news-4.html

Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων θα ενημερωθούν με sms στο κινητό που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους. Με την ίδια κλήρωση οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία θα λάβουν ένα τυχαίο μοναδικό Αριθμό Προτεραιότητας (Α.Π.Π.Σ.) προκειμένου να ρυθμιστούν οι ισοβαθμίες που ενδεχομένως προκύψουν από τις εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα για τα Πειραματικά Σχολεία και η απόδοση του Α.Π.Π.Σ. θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. με αναφορά στον εξαψήφιο κωδικό του υποψηφίου.

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση διενεργείται από την Επιτροπή Κλήρωσης των Πειραματικών Σχολείων με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) – Διόφαντος, παρουσία συμβολαιογράφου, μέσω κατάλληλου λογισμικού (ηλεκτρονική κληρωτίδα).

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;