Ορέστης Τσανγκ για Survivor All Star: «Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν συμμετείχα τελικά»
Ο Ορέστης Τσανγκ σε συνέντευξή του μίλησε για το Survivor All Star

Σήμερα Πέμπτη (27/4) ο Ορέστης Τσανγκ παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor All Star, ενώ παράλληλα δήλωσε χαρούμενος που δεν βρέθηκε στον φετινό κύκλο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κι αποκάλυψε αρχικά, πως δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

«Δέχτηκα κι εγώ πρόταση να συμμετάσχω στο Survivor All Star κι είμαι πολύ χαρούμενος που δεν συμμετείχα τελικά, στη φετινή σεζόν, είχα δίκιο. Με έχει απογοητεύσει λίγο. Δεν νομίζω ότι φταίνει οι ίδιοι οι παίκτες τόσο, όσο η παραγωγή για την αποδόμηση του παιχνιδιού. Πίστευαν ότι με την ίδια συνταγή ή μια συνταγή με περισσότερο ριάλιτι, θα είχε πετύχει το Survivor All Star», είπε ο Ορέστης Τσανγκ και στη συνέχεια θέλησε να εξηγήσει πως όλα όσα έχουν γίνει λειτουργούν αρνητικά για το παιχνίδι και την άποψη που αφήνει στον κόσμο.

«Είναι κακό για την ίδια την παραγωγή, για το ίδιο το πρόγραμμα, ακόμη και για τους ίδιους τους παίκτες, γιατί αποδυναμώνει το ίδιο το πρόγραμμα. Οπότε, όλοι αυτοί οι “παλαίουρες” προσπαθούν να βρουν την εύκολη οδό, ώστε να κάνουν τη μικροκλεψιά ή τη μικροαπατεωνιά», δήλωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Ορέστης Τσανγκ κατέληξε στα εξής:

«Φταίει το θύμα ή ο θύτης; Στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι φταίνε κι οι δύο, γιατί έχουμε φάει από τα σκουπίδια, το έχω παραδεχτεί κι εγώ αυτό, αλλά δεν γινόταν κατ’ εξακολούθηση και δεν είχαμε λεφτά πάνω μας για να πάρουμε κάτι από τους ντόπιους».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;