Καιρός: Πώς θα είναι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;
Αναλυτικά η προοπτική του καιρού για την Πρωτομαγιά από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αίθριος θα είναι ο καιρός το προσεχές Σαββατοκύριακο αλλά άστατος την Πρωτομαγιά σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις.

Ειδικότερα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολογικές υπηρεσίες, ο καιρός θα αρχίσει να παρουσιάζει βελτίωση από σήμερα, ενώ το τριήμερο θα ξεκινήσει με ιδανικές συνθήκες αλλά από το βράδυ της Κυριακής θα ξεκινήσει να χειροτερεύει.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ το Σάββατο αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά, στα κεντρικά και βόρεια, Ακολούθως, την Κυριακή αναμένονται από το απόγευμα τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Την Πρωτομαγιά, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά όπου στα κεντρικά και βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Αναλυτικά η πρόγνωση (προοπτική) καιρού για την Πρωτομαγιά

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές, νεφώσεις με τοπικούς όμβρους αρχικά στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά.

Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;