Victor Vernicos: «Δεν κοιτάζω τα στοιχήματα καθόλου - Δεν πάω για τη θέση»
Ο Victor Vernicos παραχώρησε την τελευταία μεγάλη του συνέντευξή πριν αναχωρήσει για το Λίβερπουλ, όπου θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2023.

Σήμερα Τετάρτη (26/4) ο Victor Vernicos παραχώρησε την τελευταία μεγάλη του συνέντευξή του πριν αναχωρήσει για το Λίβερπουλ, όπου θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 13 Μαΐου η Eurovision 2023. Εκεί ο Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «What They Say», αν και ο ίδιος δηλώνει πως δεν ενδιαφέρεται απόλυτα για την τελική κατάταξη.

«Θα εκφράσουμε το συναίσθημα του τραγουδιού. Μόνος μου στη σκηνή, θα βγει πιο έντονο το συναίσθημα αυτό. Δεν κοιτάζω τα στοιχήματα καθόλου. Δεν πάω για τη θέση. Πάω για να τα δώσω όλα», είπε αρχικά ο Victor Vernicos.

Ακόμα, ο 16χρονος ερμηνευτής ανέφερε:

«Μαζί μου θα είναι όλη η οικογένεια μου. Η σκηνική εμφάνιση θα είναι έκπληξη για όλους. Θα έχω όλη την Ελλάδα μαζί μου στη σκηνή».

Επιπλέον, ο Victor Vernicos, όπως αποκάλυψε, έχει επικοινωνήσει με τον Σάκη Ρουβά και την Αμάντα Γεωργιάδη-Tenfjord, ενώ τις ευχές της έστειλε και η νικήτρια της Eurovision 2005, Έλενα Παπαρίζου.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;