MasterChef 7: Μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση - Ποιος έφυγε από τον διαγωνισμό
MasterChef 7: Ο παίκτης που αποχώρησε λίγο πριν την τελική δεκάδα.

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/4) είδαμε μία νέα απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης. Στο τεστ δημιουργικότητας της Δευτέρας οι τρεις παίκτες με τις πιο αδύναμες προσπάθειες ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Θοδωρής Γαλάνης. Έτσι, οι τρεις τους αρχικά διαγωνίστηκαν σε μία δοκιμασία ασυλίας.

Για τη δοκιμασία ασυλίας οι τρεις παίκτες έπρεπε να αναγνωρίσουν μυρωδικά και μπαχαρικά που «έκρυβαν» οι καμπάνες που είχαν μπροστά τους. Ο Θοδωρής αναγνώρισε τις περισσότερες μυρωδιές, με αποτέλεσμα να «σωθεί» και να βρεθεί ασφαλής στον εξώστη. Στη συνέχεια η Μαρία και ο Δημήτρης Μπέλλος, δύο «εισβολείς» που θεωρούνται αρκετά «δυνατοί» βρέθηκαν να «μονομαχούν» μαγειρικά διεκδικώντας την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι δυο τους κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα φαινομενικά απλό πιάτο που «έκρυβε» όμως εκπλήξεις, το οποίο έφεραν οι guest chefs Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρήγου. Οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν μπακαλιάρο με το πιάτο να έχει μόλις τέσσερις βασικές παρασκευές που όμως απαιτούν προσοχή στις ισορροπίες, ενώ είχαν στη διάθεσή τους μόλις 60 λεπτά για να φτιάξουν δύο πιάτα.

Τελικά, ο παίκτης που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος θεωρούνταν ένας πολύ «δυνατός» μάγειρας. Έτσι, ο Δημήτρης αποχώρησε από το μαγειρικό διαγωνισμό μία «ανάσα» πριν την τελική δεκάδα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;