Κούλης Νικολάου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ταλεντάρα»
«Πάμπολλες φορές με έχουν πει ατάλαντο, όχι όμως κατάμουτρα. Αν και να πω την αλήθεια, εδώ είμαι αλαζόνας και λέω πως είμαι ταλαντούχος»

Ο Κούλης Νικολάου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αναφέρθηκε στη νέα προσθήκη, αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά «Η Γη της ελιάς» και την συνεργασία που έχει μέχρι τώρα μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κούλης Νικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης και ένας πολύ καλός ηθοποιός για μένα. Είναι ταλεντάρα ο άνθρωπος, δεν είναι απλά ταλέντο. Δεν είναι ασήμαντος ο ρόλος του στο σίριαλ και έχει το βλέμμα του ηθοποιού. Θα είναι μόνιμος ρόλος ο Γιώργος στη σειρά μας». «Ο Αντρέας Γεωργίου έχει τεράστια θέση στη ζωή μου. Συγκινούμαι, είναι ο τρόπος που μου το έχεις ρίξει και η στιγμή που μου το έχεις ρίξει. Τη συνεργασία μπορεί να τη διακόψουμε κάποια στιγμή, την σχέση όμως την ανθρώπινη ποτέ».

Κλείνοντας τόνισε πως: «Πάμπολλες φορές με έχουν πει ατάλαντο, όχι όμως κατάμουτρα. Αν και να πω την αλήθεια, εδώ είμαι αλαζόνας και λέω πως είμαι ταλαντούχος».

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;