Vlospa: Με ΛΕΞ, Bloody Hawk και Strat το teaser του νέου album
Θα μπορούσε ο Vlospa να έχει ένα mainstream trap track με τον Bloody Hawk, ένα summer hit με τον ΛΕΞ και ένα κομμάτι κοινωνικού προβληματισμού με τον Strat;

Με έναν άκρως μοναδικό και ευφάνταστο τρόπο ανακοίνωσε ο Vlospa τον ερχομό του ολοκαίνουργιου album του Mektoub 2” αλλά και την ένταξή του στο δυναμικό της Minos EMIa Universal Music Company.

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Γαλλία, ο Vlospa είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης στην χώρα που συνδυάζει άριστα την ελληνόφωνη και τη γαλλόφωνη ραπ, ένα καλλιτεχνικό element που σε συνάθροιση με το απαράμιλλο ταλέντο του τον καθιστούν έναν από τους πιο ανατρεπτικούς και επιδραστικούς ράπερ της χώρας.

Το ταλέντο του δεν περιορίζεται ωστόσο μόνο στο τραγούδι, μιας και το συναντάμε κάθε φορά και στις out of the box ιδέες του γύρω από τα project του.

Για του λόγου το αληθές, ο Vlospa ετοίμασε για το κοινό ένα ξεχωριστό και χιουμοριστικό teaser video για τη νέα του δισκογραφική δουλειά που έχει κατακλύσει τις τελευταίες ώρες τα social media. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κινηματογραφική δουλειά σε σκηνοθεσία του Φωκίωνα Μπόγρη και με executive producer τον αγαπημένο σε όλους ΛΕΞ.

Στο βίντεο αυτό, παρακολουθούμε έναν fake Vlospa να προσπαθεί να πείσει τον CEO της νέας του δισκογραφικής εταιρεία σχετικά με το project που ετοίμασε, αναλύοντας κάποια από τα upcoming hits του album που αφορούν συνεργασίες με τους ΛΕΞ, Bloody Hawk & Strat.

Στο τέλος του βίντεο και ενώ όλη η πλοκή έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά τόσο στον head της δισκογραφικής όσο και στο κοινό που το παρακολουθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό το meeting, οι πραγματικοί VLOSPA, ΛΕΞ, Bloody Hawk και Strat «εισβάλλουν» αναπάντεχα στο γραφείo σαν Avengers και επιβεβαιώνουν πως αυτό που έρχεται… σίγουρα δεν το περιμένεις!

Ο ανατρεπτικός Vlospa έχει αποδείξει πως ξέρει όσο κανένας άλλος να ελίσσεται ηχητικά σε όλα τα είδη, και στο teaser video ο δημοφιλής εκπρόσωπος της εγχώριας ραπ σκηνής «παίζει» με εξαιρετικά χιουμοριστικό τρόπο με τις ισορροπίες του τι πρακτικά θα μπορούσε να πρεσβεύει ως καλλιτέχνης -μιας και όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε μοναδικά αποτελέσματα-, και διεγείρει την περιέργειά μας σχετικά με το τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτόν από το νέο δισκογραφικό του εγχείρημα, αφήνοντας ένα σασπένς για το τελικό αποτέλεσμα του δίσκου.

Θα μπορούσε ο Vlospa να έχει ένα mainstream trap track με τον Bloody Hawk, ένα summer hit με τον ΛΕΞ και ένα κομμάτι κοινωνικού προβληματισμού με τον Strat;

Ποιος είναι τελικά ο Vlospa ;

Τι θα ακούσουμε τελικά από τον Vlospa στο νέο του album;

Η απάντηση την Παρασκευή 05/05 στο “Mektoub 2” που έρχεται από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε το teaser video του “Mektoub 2” στο YouTube:

Tracklist:

  1. Intro (VLOSPA, OGE)
  2. Telegram (VLOSPA)
  3. Goku (VLOSPA, OGE)
  4. Deal (VLOSPA)
  5. Chop It (VLOSPA, V9, Solid)
  6. Interlude Mania (VLOSPA, Solid)
  7. Terata (VLOSPA)
  8. Mesanyxta (VLOSPA, LEX, OGE)
  9. Energy (VLOSPA, Strat, Solid)
  10. Logout (VLOSPA, Bloody Hawk, OGE)
  11. Outro (VLOSPA, Solid)
  12. Panorama (Bonus Track)

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;