Survivor All Star: Όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης
Τι είδαμε στο πάρτι της ένωσης του Survivor All Star - Δείτε βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο

Το πάρτι της ένωσης έφτασε και οι παίκτες του Survivor All Star είχαν την ευκαιρία να φάνε καλά, να πλυθούν, να καλλωπιστούν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί πριν επιστρέψουν στην κανονικότητα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τους στίβους μάχης, τις ίντριγκες, τις ψηφοφορίες και τις αποχωρήσεις.

Το επεισόδιο της Κυριακής (23/4) ξεκίνησε με τους παίκτες να σχολιάζουν την αποχώρηση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και όσα είπε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, καθώς και τους Σπύρο Μαρτίκα, Νίκο Μπάρτζη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Τάκη Καραγκούνια που βρέθηκαν μαζί του ως υποψήφιοι, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους κράτησε στον Άγιο Δομίνικο.

 

Το άλλο θέμα συζήτησης στο Survivor All Star, όπως ήταν φυσικό, ήταν η ένωση και η μετακόμιση Μπλε και Κόκκινων στην ίδια καλύβα. Αυτό οδήγησε και σε μερικές… εντάσεις με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να απαγορεύει στον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη να έχει «πάρε-δώσε» με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Από τη μεριά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν αντέχει την πολυκοσμία, ο Γιώργος Ασημακόπουλος να εκτιμάει πως η ατμόσφαιρα θα «μυρίζει μπαρούτι», ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας να βλέπει δυνατές συγκινήσεις λόγω της συνύπαρξης των δύο ομάδων στον ίδιο χώρο.

 

Παρόλα τα παραπάνω, όλοι οι παίκτες του Survivor All Star ήταν ενθουσιασμένοι για το γεγονός πως θα μπορούσαν (επιτέλους) να κάνουν μπάνιο ως άνθρωποι και θα έβαζαν σαμπουάν και αφρόλουτρο στο σώμα τους. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν το πιστεύω ότι θα βάλω σαμπουάν στο κεφάλι μου και θα φύγει αυτή η βρώμα μετά από τόσους μήνες! Θα νιώσουμε επιτέλους γυναίκες»

Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε με χιούμορ:

«Μετά από 100 και μέρες ήρθε η ώρα να λουστούμε, να βάλουμε μαλλακτική στα μαλλιά, να βάλουμε σκραπ στο σώμα και να αισθανθούμε άντρες! Άντρες σκληροπυρηνικοί, να είμαστε όπως πρέπει γιατί έχουμε και το βράδυ να τραγουδήσουμε στο πάρτι της ένωσης» 

 

Το πάρτι της ένωσης ξεκίνησε με ένα πλούσιο γεύμα για τους παίκτες του Survivor All Star. Καθώς νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, πριν πιάσουν μικρόφωνο οι παίκτες των δυο ομάδων έκατσαν στο εορταστικό τραπέζι και έπεσαν με τα μούτρα στο φαγητό.

Το μενού περιλάμβανε ορεκτικά, παστίτσιο, μουσακάς, γιαλαντζί ντολμάδες, τζατζίκι, σαλάτα ελληνική, εκλεκτά κρέατα στη φωτιά, μοναδικά γλυκά. Αυτά ήταν λίγα από τα όσα γεύτηκαν οι παίκτες, με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου να έχει αναλάβει την προετοιμασία των πιάτων, ενώ αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός εκτός από την ονομαστική του γιορτή είχε και γενέθλια.

 

Όταν ήρθε η ώρα για το πάρτι της ένωσης του Survivor All Star, οι παίκτες έπιασαν το μικρόφωνο και ερμήνευσαν (με τον τρόπο του ο καθένας και την παραφωνία του) μερικά τραγούδια με τους συμπαίκτες τους να βαθμολογούν τις εμφανίσεις. Παρά τις παραφωίες, οι βαθμολογίες κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα με τη Ρία Κολοβού να συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη (9,7) και να αναδεικνύεται νικήτρια έχοντας τραγουδήσει το «Βατερλό» της Άννας Βίσση. Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήρθε δεύτερος και τρίτος ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

 

Στη συνέχεια, ήταν ώρα το πάρτι της ένωσης και τη διασκέδαση τόσο των παικτών όσο και των τηλεθεατών ανέλαβαν οι επαγγελματίες. Ο Ηλίας Μπόγδανος ερμήνευσε το νέο του τραγούδι και ακολούθησε με τις μεγάλες του επιτυχίες ο Στέλιος Ρόκκος.

 

 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;