Just The 2 of Us: Το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία - Το ζευγάρι που αποχώρησε
Ανατροπή με την αποχώρηση του «Just the 2 of Us» - Ποιο ζευγάρι έφυγε από το μουσικό σόου;

Το «Just the 2 of Us» επέστρεψε το Σαββατόβραδο με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη μέσα από το πρόγραμμα του ALPHA ύστερα από την σύντομη παύση για το Πάσχα. Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ στο τέλος της βραδιάς ένα ακόμα ζευγάρι αποχώρησε από το μουσικό σόου.

Τα 10 εναπομείναντα ζευγάρια του μουσικού σόου ανέβηκαν στη σκηνή του σόου και έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό, ερμηνεύοντας τα τραγούδια – έκπληξη, με μοναδικό στόχο να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών για να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής, ο Νίκος Κοκλώνης ήταν εκείνος που θα έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και το ζευγάρι που θα έπρεπε να αποχωρήσει σε αυτό το live από το «Just the 2 of Us». Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας είχαν βρεθεί η Εύη Δρούτσα με τον Μπο, ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ, η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα και η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast, ενώ στην τελευταία η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο.

Όμως, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο «Just the 2 of Us» έχει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με την ψήφο του ανέτρεψε αποτέλεσμα και άφησε άφωνους τους κριτές. Το ζευγάρι που αποχώρησε οριστικά από το μουσικό σόου του ALPHA ήταν η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε:

«Περάσαμε υπέροχα, ήταν καταπληκτικά, ήσασταν τέλειοι και όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε»

Με τη Βίκυ Σταυροπούλου να ξεσπάει δηλώνοντας πως:

«Είναι άδικο! Δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν το περίμενα με τίποτα! Αυτή η αποχώρηση μού φαίνεται απίστευτη»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;