Maestro: Νέα εικόνα από τα γυρίσματα στους Παξούς - Η Μαρία Καβογιάννη με παραδοσιακή στολή
Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε μέσω Instagram νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν στους Παξούς

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» συνεχίζονται στους Παξούς με τις νέες εικόνες να «δίνουν και να παίρνουν». Έτσι, οι εικόνες καταφέρνουν να αυξάνουν την ανυπομονησία του ήδη μεγάλου κοινού της σειράς για την δεύτερη και τελευταία σεζόν της.

Με μία νέα ανάρτησή του στα social media ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας έδωσε μία μικρή «γεύση» από τα γυρίσματα, όπου βλέπουμε πως η Μαρία Καβογιάννη είναι ντυμένη με παραδοσιακή στολή. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Παπακαλιάτης έγραψε «Παραδοσιακό πανηγύρι με την Μαρία στους Παξούς» αφήνοντας με αυτό τον τρόπο να εννοηθεί ότι η εικόνα αφορά μία σκηνή όπου η τηλεοπτική «Μαρία» του Maestro θα χορέψει και παραδοσιακούς χορούς για το τοπικό πανηγύρι.

Εκτός από την εικόνα όπου ποζάρουν χαμογελαστοί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τη Μαρία Καβογιάννη βλέπουμε και ακόμη μία φωτογραφία, στην οποία βρίσκονται και οι χορεύτριες που θα πλαισιώσουν τη Μαρία Καβογιάννη στη συγκεκριμένη σκηνή φορώντας επίσης παραδοσιακές στολές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;