Πότε πληρώνεται το Market Pass - Οι ημερομηνίες
Όλες οι πληρωμές για το Market Pass.

Το Market Pass του Απριλίου περιμένουν να χρησιμοποιήσουν πολλά νοικοκυριά προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους.

Τι πρέπει, όμως, να προσέξουν οι καταναλωτές προκειμένου να επωφεληθούν της οικονομικής ενίσχυσης που προσφέρει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων; Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες που έρχονται μέσα στον Απρίλιο και το Μάιο; 

Αρχικά, το Market Pass έχει ήδη μπει στα ψηφιακά πορτοφόλια πολλών καταναλωτών και τώρα αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν τη δεύτερη δόση.

Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές τα χρήματα του market pass ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  • Παντοπωλεία, Σούπερ μάρκετ, Κρεοπωλεία, Καταστήματα ζαχαροπλαστικής, Καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων.

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις προσφορές, συμβουλεύονται ταυτόχρονα και τη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

Market Pass: Οι ημερομηνίες πληρωμής

 

Τα νοικοκυριά που έκαναν αίτηση για έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας από 1 έως 15 Μαρτίου έχουν λάβει ήδη το πρώτο μέρος της ενίσχυσης για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, στις 20 Μαρτίου 2023.

Για τους μήνες που ακολουθούν, τα χρήματα θα καταβάλλονται κάθε 3η του μήνα δηλαδή πιο αναλυτικά:

  • στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο,
  • στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,
  • στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο, και
  • στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο

Όπου και με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα λήξει η χρηματοδότηση.

Εκείνοι πάλι που επέλεξαν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό και υπέβαλαν αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου 2023, έλαβαν την πρώτη ενίσχυση για το τρίμηνο Φεβρουάριος- Μάρτιος- Απρίλιος το προηγούμενο 10ήμερο και πιο συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου 2023.

Θα πρέπει, λοιπόν, να περιμένουν έως τις 3 Μαΐου 2023 για να πληρωθούν τους υπόλοιπους τρεις μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο με εφάπαξ καταβολή και πάλι.

Πληρωμές Market Pass – Ημερομηνίες

epid

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Market Pass, πολύ σημαντικές επίσης είναι και οι παρακάτω ημερομηνίες:

  • 15/03/2023: Αν για οποιοδήποτε λόγο κάνατε αίτηση, η οποία εμφανίζεται ως ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ, μπορείτε μέχρι τις 15 Μαρτίου να την τροποποιήσετε και να την υποβάλετε εκ νέου προκειμένου να μη χάσετε τα χρήματά σας.
  • 15/03/2023 έως 2/05/2023: Εάν η αίτησή σας εμφανίζεται ως έγκυρη και απεστάλη για πληρωμή, αλλά δεν πιστώθηκε το ποσό στο λογαριασμό σας μπορείτε σε αυτό το διάστημα να τροποποιήσετε τα στοιχεία που σχετίζονται με τον τρόπο πληρωμής προκειμένου να επαναληφθεί η διαδικασία πίστωσης του ποσού.
  • 31/8/2023: Εάν επιλέξατε ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα πρέπει μέχρι το τέλος Αυγούστου να φροντίσετε να ξοδέψετε όλα τα χρήματα που σας έχουν πιστωθεί καθώς οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Έργου Market Pass θα λήξουν αυτόματα και δε θα μπορείτε να κάνετε πια συναλλαγές με αυτές από 1η Σεπτεμβρίου 2023.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 8 
 1 
 3 
 7