Συλλεκτικά ρολόγια Resident Evil: Death Island από τη Seiko
Για φανατικούς του franchise με δυνατό πορτοφόλι.

Τη συνεργασία της με την Capcom, για τη δημιουργία δύο συλλεκτικών ρολογιών βασισμένα στην επερχόμενη animated horror ταινία Resident Evil: Death Island, ανακοίνωσε χθες η Seiko. Tα δύο ρολόγια θα είναι εμπνευσμένα από τους δύο πρωταγωνιστές, τον Chris Redfield και τον Leon S. Kennedy, με κόστος στα $2.460 και $2.380 αντίστοιχα. Και τα δύο ρολόγια θα είναι περιορισμένης κυκλοφορίας, στα 600 κομμάτια έκαστο, εκ των οποίων τα μισά θα διατεθούν στην αγορά της Ιαπωνίας.

Τα δύο ρολόγια βασίζονται στο Astron Nexter GPS Solar ρολόι της ιαπωνικής εταιρείας, με χαραγμένο το λογότυπο του Biohazard Death Island με τις λέξεις Limited Edition και έναν σειριακό αριθμό από το 001 ως το 600 στην πλάτη. Το ρολόι του Leon, θα έρχεται με κάσα και στεφάνη τιτανίου, δερμάτινο λουράκι και καντράν σε γκρι χρώμα, ως αναφορά στο τζιν και το δερμάτινο τζάκετ που ροφράει ο χαρακτήρας. Το ρολόι του Chris θα έρχεται σε μεταλλικό μπρασελέ, κάσα τιτανίου με την προστατευτική επίστρωση της Seiko, πολυγωνική στεφάνη και χακί καντράν και υφή ασφάλτου ως αναφορές στη στολή και τον άγριο χαρακτήρα του.

Διαφορετικό είναι και το φινίρισμα στους δείκτες, με πράσινο LumiBrite φωτισμό για το ρολόι του Leon και μπλε LumiBrite φωτισμό για το ρολόι του Chris, χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει στα απλά ρολόγια της σειράς.

Να θυμίσουμε ότι το Resident Evil: Death Island είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου, με την ιστορία του να τοποθετείται ανάμεσα στα γεγονότα του Resident Evil: Vendetta και Resident Evil 7: Biohazard.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;