Ολυμπιακός: Το ματς με τον Άρη, η ικανοποίηση για Ουόκαπ και το sold out με τη Φενέρ
Ολυμπιακός: Σε αναβρασμό βρίσκονται στον Πειραιά.

Σε μια εξαιρετική περίοδο βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Από τη μια η πρωτιά στη regular season της Euroleague και το sold out στα δυο παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε για τα play offs της διοργάνωσης και από την άλλη η έναρξη των play offs της Basketleague με τον Άρη, σήμερα στο ΣΕΦ και η ευχαρίστηση με την ελληνοποιήση του Τόμας Ουάκαπ.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός αναζητά φέτος το τρέμπλ. Έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και δηλώνει έτοιμος να πάρει ξανά το νταμπλ, με ακόμη μια κατάκτηση πρωταθλήματος, ενώ η εξαιρετική παρουσία του στην Ευρωλίγκα έχει «ανοίξει την όρεξη» στους ερυθρόλευκους για δεύτερη διαδοχική συμμετοχή στο final 4, με σκοπό να γυρίσουν στον Πειραιά με το 4ο Ευρωπαϊκό και όχι απλά με τη χαρά της συμμετοχής, όπως συνέβη πέρσι στο Βελιγράδι.

Τα δυο πρώτα ματς θα διεξαχθούν στο Φάληρο στις 26 και 28 Απριλίου και το ΣΕΦ αναμένεται να είναι «καμίνι», καθώς οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το 2-0 και να πάνε στην Κωνσταντινούπολη για το διπλό που θα τους στείλει στη Λιθουανία και στο final 4 για δεύτερο συνεχόμενη σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Όσον αφορά το πρωτάθλημα Ελλάδος, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει τον Άρη απόψε στις 19:15 στο ΣΕΦ για το πρώτο ματς του ζευγαριού στο πλαίσιο των play offs της Basketleague.

Η ελληνοποίηση του Ουόκαπ έφερε ικανοποίηση στους Αγγελόπουλους

Παράλληλα, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αίσιο τέλος της ελληνοποίησης του Αμερικανού γκαρντ του Ολυμπιακού Τόμας Ουόκαπ. Πλέον, με ΦΕΚ με την υπογραφή της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Τόμας Ουόκαπ είναι Έλληνας πολίτης. Αυτό σημαίνει πως μπορεί ν΄ αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδας στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ασία, ενώ από τη νέα σεζόν δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει στη σχετική σημερινή ανακοίνωσή της για την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου από τον Τόμας Ουόκαπ: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χαιρετίζει την επιθυμία του Τόμας Γουόκαπ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας και δηλώνουμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής θα τεθεί στη διάθεση της γαλανόλευκης και θα τη βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων της».

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;