Ολυμπιακός: Sold out σε λίγες ώρες τα εισιτήρια με Φενέρ
Ολυμπιακός: Κατάμεστο το ΣΕΦ και στα δυο παιχνίδι με τη Φενέρ

Μέσα σε λίγες ώρες, μετά την κυκλοφορία τους, τα εισιτήρια για τα δυο παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε έκαναν «φτερά» με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να τα εξαφανίζουν αμέσως.

Οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν πρώτοι στη Regular Season της Euroleague και διασταυρώθηκαν με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για τα play offs, που αποτελούν την τελευταία στροφή πριν από το final 4 του Κάουνας.

Τα δυο πρώτα ματς θα διεξαχθούν στο Φάληρο στις 26 και 28 Απριλίου και το ΣΕΦ αναμένεται να είναι «καμίνι», καθώς οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το 2-0 και να πάνε στην Κωνσταντινούπολη για το διπλό που θα τους στείλει στη Λιθουανία και στο final 4 για δεύτερο συνεχόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Σήμερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Άρη για το πρώτο ματς του ζευγαριού στα play offs της Basketleague. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ικανοποιημένοι που ο Ουόκαπ θα βοηθήσει την εθνική»

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αίσιο τέλος της ελληνοποίησης του Αμερικανού γκαρντ του Ολυμπιακού Τόμας Ουόκαπ. Πλέον, με ΦΕΚ με την υπογραφή της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Τόμας Ουόκαπ είναι Έλληνας πολίτης. Αυτό σημαίνει πως μπορεί ν΄ αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδας στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ασία, ενώ από τη νέα σεζόν δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει στη σχετική σημερινή ανακοίνωσή της για την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου από τον Τόμας Ουόκαπ: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χαιρετίζει την επιθυμία του Τόμας Γουόκαπ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας και δηλώνουμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής θα τεθεί στη διάθεση της γαλανόλευκης και θα τη βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων της».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;