Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Ποινική δίωξη στον 17χρονο που επιτέθηκε στον 18χρονο
Ο 17χρονος ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τί είχε συμβεί.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελέας ανηλίκων στον έναν από τους δύο 17χρονους που φέρονται να εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση κατά 18χρονου στην Ακρόπολη τη Δευτέρα του Πάσχα το βράδυ.

Και στους δύο συλληφθέντες ασκήθηκε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Νωρίτερα, οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία για να απολογηθούν.

Στο μεταξύ, ο 18χρονος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος καθώς το μαχαίρι χτύπησε κεντρική αρτηρία με συνέπεια να χάσει πολύ αίμα. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και τα επόμενα δύο 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Το χρονικό

Η αστυνομία που ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για να διαλευκάνει την υπόθεση, εντόπισε στο σπίτι του δράστη τα ρούχα που φορούσε, όταν λήστεψε και μαχαίρωσε τον νεαρό στην Ακρόπολη.

Αρχικά ο αλλοδαπός δράστης προσπάθησε να υποδέιξει ως κακοποιό που κρατούσε το μαχαίρι και τραυμάτισε το θύμα, τον άλλο συγκατηγορούμενό του, τον οποίο είχαν συλλάβει λίγο νωρίτερα οι Αρχές, αφού τον κυνήγησαν διερχόμενοι από το σημείο της ληστείας.

Στην πορεία της ανάκρισης όμως και αφού οι αστυνομικοί είχαν βρει στο σπίτι του τα ματωμένα ρούχα, ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τί είχε συμβεί.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;