Eurovision 2023 - Rita Ora: Η παγκοσμίου φήμης Pop Star θα είναι guest star του Α' Ημιτελικού
Η παγκοσμίου φήμης Pop Star, Rita Ora, θα είναι guest star του Α' Ημιτελικού.

Aνάμεσα στη λίστα με τους γκεστ σταρ για τον 67o διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2023, είναι, μεταξύ άλλων και η Rita Ora!

Την έναρξη του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2023 θα ανοίξει η οικοδέσποινα του σόου από την Ουκρανία, η frontwoman του συγκροτήματος The Hardkiss, Yuliya Sanina. Η παράσταση θα συμβολίζει την «ενοποίηση μέσω της μουσικής» των δύο χωρών, όπως είναι και το φετινό σλόγκαν “United By Music”. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει είναι το “Маяк“.

Στο διάλειμμα μεταξύ των εμφανίσεων των διαγωνιζομένων, θα κάνει την εμφάνιση της η Rita Ora, η παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα, η οποία κατέχει το ρεκόρ για τον αριθμό των singles που μπήκαν στην πρώτη δεκάδα των επίσημων μουσικών charts μεταξύ των Βρετανών καλλιτεχνών. Η Rita Ora θα ερμηνεύσει ένα medley από τις πιο διάσημες επιτυχίες της και θα παρουσιάσει ένα νέο τραγούδι στο κοινό της Eurovision.

Ακόμα, στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστεί η Alyosha, η εκπρόσωπος της Ουκρανίας στη Eurovision 2010, η οποία θα αφηγηθεί την ιστορία της πραγματικής, προσωπικής της διαδρομής μέσα από την ερμηνεία του τραγουδιού “Ordinary World” από το εμβληματικό βρετανικό ροκ συγκρότημα Duran Duran, σε μια νέα εκτέλεση από τη σκηνή του διαγωνισμού.

View this post on Instagram

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023, ο οποίος θα μεταδοθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου, το κοινό θα παρακολουθήσει δύο interval acts από προσκεκλημένους καλλιτέχνες στα διαλείμματα του διαγωνιστικού μέρους.

Πιο συγκεκριμένα, το σόου “Η μουσική ενώνει τις γενιές” θα μιλήσει για τη σχέση μεταξύ των διαφορετικών γενεών των Ουκρανών και της εμβληματικής μουσικής κληρονομιάς της χώρας μας. Η εκπρόσωπος της Ουκρανίας στη Eurovision 2014, Maria Yaremchuk, θα ξεκινήσει την εμφάνισή της με ένα medley από τα πιο διάσημα ουκρανικά μουσικά έργα σε σύγχρονη διασκευή.

Η εμφάνιση θα ολοκληρωθεί με την κοινή εμφάνιση της Maria Yaremchuk με τον ράπερ OTOY και την 14χρονη εκπρόσωπο της Ουκρανίας στην Junior Eurovision 2022 στο Yerevan της Αρμενίας, Zlata Dzyunka.

Μαζί, οι καλλιτέχνες θα δείξουν ότι για πολλές γενιές Ουκρανών, η μουσική είναι ένα φως που νικά το σκοτάδι.

Τρεις drag performers θα παρουσιάσουν ένα σόου μαζί με μια ομάδα εκλεκτών χορευτών στη σκηνή του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2023. Οι ερμηνευτές εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα κοινού που, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας ή καταγωγής, ανυπομονούν για τη Eurovision κάθε χρόνο.

Τα interval acts της Eurovision 2023 για τη βραδιά του τελικού δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

 

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;