Πάσχα 2023: Εφτά ταινίες για να απολαύσεις με όλη την οικογένεια
Πάσχα 2023: Εφτά ταινίες που μπορείς να απολαύσεις με όλη την οικογένεια μετά το πασχαλινό τραπέζι.

Το Πάσχα 2023 έφτασε και έχεις σκάσει στο φαΐ. Οπότε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις μετά το οικογενειακό τραπέζι και για να περάσεις ένα χαλαρό απόγευμα Κυριακής με την οικογένειά σου είναι να δεις μία ωραία ταινία και να χαλαρώσεις.

Σου έχουμε συγκεντρώσει μερικές ταινίες που μπορείς να απολαύσεις με όλη την οικογένεια καθώς είναι για όλες τις ηλικίες! Πάμε να δούμε ποιες είναι;

1. Peter Rabbit

Μία ταινία για όλη την οικογένεια που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Με αρκετό χιούμορ και πιο αστεία διάθεση από ότι τα βιβλία στα οποία έχει βασιστεί, η ταινία είναι το καλύτερο πασχαλινό αντίδοτο για τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Πραγματική ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

2. Ben-Hur 

Μία από τις ταινίες που πάντα ήθελες να δεις, αλλά δεν είχες χρόνο. Η ταινία των 11 Όσκαρ και των 212 λεπτών σε διάρκεια είναι ένα χολιγουντιανό έπος μίας ιστορίας που είναι παράλληλη με αυτή του Ιησού Χριστού. Η ταινία του William Wyler έχει θέαμα, ιστορικά γεγονότα και ότι ζητάς από μία κλασσική ταινία του Hollywood.

3. Ο Πρίγκιπας της Αιγύπτου

Η, πλέον, κλασσική ταινία κινουμένων σχεδίων που διηγείται την ιστορία του Μωυσή είναι ότι πρέπει για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου με όλη την οικογένεια. Μάλιστα, η ταινία περιέχει ένα βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι από τις Mariah Carey και Whitney Houston.

4. Hop

Μία ταινία υβρίδιο animation και κανονικών ηθοποιών έρχεται για να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε βάλει στο κλίμα των γιορτών. Η ιστορία του Λαγού του Πάσχα και του γιου του που πάνε στο Hollywood για να ακολουθήσει ο μικρός καριέρα σταρ του rock n’ roll. Η ταινία έρχεται από τους δημιουργούς του Despicable Me και θα σε κάνει να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

5. Rise of the Guardians

Μπορεί να μην είναι 100% πασχαλινή ταινία, αλλά μία ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τους Αϊ Βασίλη, την Νεράιδα των Δοντιών και, φυσικά, τον Λαγό του Πάσχα, είναι αυτό που χρειάζεσαι τώρα. Δράση, χιούμορ και χαρακτήρες που έχεις ακούσει σε τόσα παραμύθια σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις και να περάσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί τους.

6. Noah

Μπορεί ο Darren Aronfosky να μην είναι ο σκηνοθέτης που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι ταινία για όλη την οικογένεια. Ωστόσο, η οπτική του πάνω στην ιστορία του Νώε και την κιβωτού του, περιέχει αρκετά στοιχεία που κάνουν πιο επική και φαντασμαγορική την ταινία, ενώ, το καστ που αποτελείται από τους Russel Crowe, Emma Watson και Jennifer Connelly είναι ακόμα ένας λόγος για να δεις την ταινία.

7. The Ten Commandments

Μία από τις πιο κλασσικές πασχαλινές ιστορίες που υπάρχουν. Ο Μωϋσής, οι δέκα εντολές και ο Ραμσύς συναντιούνται σε μία ταινία του Hollywood που πρέπει να δεις αν δεν έχεις δει. Η ταινία έρχεται δια χειρός Cecil B. DeMille, ένας από τους πιο πρωτοπόρους σκηνοθέτες του παλιού Hollywood, και ήταν υποψήφια για 7 Όσκαρ.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;