Νεφέλη Μεγκ: «Είμαι liberal, όχι Μπογδάνος με μπούκλες - Με εκφράζει το ΜέΡΑ25»
Τι δήλωσε η Νεφέλη Μεγκ για τη συνέντευξή της στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέσα από το προσωπικό της podcast η Νεφέλη Μεγκ αποκάλυψε όσα έγιναν στη συνέντευξη που πήρε στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αρχικά σημείωσε πως δεν της είχαν ζητήσει τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από πριν. «Δεν ζήτησαν τις ερωτήσεις. Πίεσα όσο μπορούσα», είπε χαρακτηριστικά. «Αν θέλετε να το πιστέψετε καλώς, κι εγώ δεν θα το πίστευα», ομολόγησε, λέγοντας πως το μοντάζ το έκανε η ίδια, χωρίς να κόβει σχεδόν τίποτα από τη συνέντευξη.

«Δεν μου ζητήθηκε να απενεργοποιηθούν τα σχόλια, ίσα-ίσα, εγώ είμαι που πάτησα πόδι για να κλείσουν και απενεργοποίησα το Twitter μου. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλη την τοξικότητα» πρόσθεσε, ενώ τόνισε πως θέλει να κάνει συνέντευξη και στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Δεν είμαι Μπογδάνος με μπούκλες, δεν είμαι καν δεξιά, ούτε νεοφιλελεύθερη. Είμαι liberal με την αμερικανική έννοια, δηλαδή κεντρώα, κεντροαριστερή και μάλιστα στα κοινωνικά, αριστερή», είπε σχετικά με όσα σχόλια δέχθηκε μετά τη συνέντευξη.

Επίσης ανέφερε πως την εκφράζουν πολλές από τις θέσεις του ΜέΡΑ25. «Παρότι έχω κατακράξει τον Γιάνη με ένα ν, οι θέσεις που εκφράζει είναι social-liberal».

«Στην Ελλάδα δεν με εκφράζει 100% κανένα κόμμα, αυτή τη στιγμή. Αν ακούτε την έννοια “νεοφιλελεύθερος”, να διαβάσετε για αυτή για να καταλάβετε τι είναι. Τα τρολς και οι υπόγες είναι και από τις δύο πλευρές»  κατέληξε, επαναλαμβάνοντας πως ουδέποτε είχε πρόθεση να λειτουργήσει ως “πλυντήριο”.

Τέλος, αναφορικά με το αν πληρώθηκε ή όχι για τη συνέντευξη, προσπάθησε να απαντήσει αναφέροντας πως δεν έχει καν αυτοκίνητο και πως κυκλοφορεί με Μέσα Μεταφοράς

«Το καλό είναι πως με αυτά και με εκείνα συγκινήθηκε ο πατέρας μου και αποφάσισε να μου δώσει το αμάξι του για να επιστρέψω από την Έδεσσα. Και σχετικά με τον πατέρα μου, αν ερχόσασταν στην παράσταση θα ξέρατε πως τα έχω πει όλα για αυτόν και τη δουλειά του».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;