Κωνσταντίνος Καζάκος: Η απάντησή για τη διαφορά ηλικίας με την 26χρονη σύντροφό του
Κωνσταντίνος Καζάκος: «Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος.

Αν και είναι γνωστός μέσα από τις θεατρικές και τηλεοπτικές του επιτυχίες, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε ασχοληθεί και με τις μεταγλωττίσεις, καθώς δάνεισε τη φωνή του στον αγαπημένο ήρωα Ντόναλντ Ντακ. Μάλιστα, η μεταγλώττιση αυτή ήταν η αφορμή να δεχτεί πρόταση να πάει στην Αμερική, ωστόσο αρνήθηκε.

«Μου πρότειναν να πάω στην Αμερική και αρνήθηκα, γιατί έπαιζα Σαίξπηρ στην Ελλάδα», αποκάλυψε.

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, τόσο στους διάσημους γονείς του Κώστα Καζάκο και Τζένη Καρέζη, όσο και στην κόρη του Τζένη Καζάκου, είπε:

«Ακόμα ακούω σχόλια “ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη”. Οι γονείς μου αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο». «Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις», ανέφερε για την απώλεια του πατέρα του. «Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, το προσπαθώ. Δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω το αγόρι της κόρης μου. Όσο και να μεγαλώσει θα είναι κοριτσάκι μου», δήλωσε για την κόρη του.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα διάφορα σχόλια που αφορούν τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με την 26χρονη σύντροφό του, Βασιλική Μακρή. Όπως είπε:

«Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;