Χρύσα Κατσαρίνη: «Οι κακοποιητικοί σύντροφοι χάνουν τον έλεγχο μόνο με το θύμα κακοποίησης»
Η Χρύσα Κατσαρίνη για άλλη μία φορά, επιλέγει να μιλήσει για ευαίσθητα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και ταλαιπωρούν μεγάλη μερίδα της.

Η Χρύσα Κατσαρίνη για άλλη μία φορά, επιλέγει να μιλήσει για ευαίσθητα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και ταλαιπωρούν μεγάλη μερίδα της. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη stand up comedian θίγει με νέα της ανάρτηση το θέμα της έμφυλης βίας και των κακοποιητικών συμπεριφορών.

Η ίδια θέτει επί “τάπιτος” το εύλογο ερώτημα πώς ένας κακοποιητής μπορεί να συγκρατείται με άτομα μυϊκά ανώτερά του και σκιαγραφεί το προφίλ ενός κακοποιητικού συντρόφου με μία πολύ εύστοχη παρατήρηση.

Χρύσα Κατσαρίνη: Αναλυτικά η ανάρτησή της

Θα ήθελα να θέσω ένα ζήτημα για τους κακοποιητικούς συντρόφους. Η φράση που χρησιμοποιούν συνήθως μετά από ένα περιστατικό βίας είναι “έχασα τον έλεγχο“. Κοίτα να δεις ένα περίεργο πράγμα. Έχουν απίστευτο έλεγχο στο πότε χάνουν τον έλεγχο.

Πώς τυχαίνει να μην χάνουν ποτέ τον έλεγχο με τύπους μυϊκά ανώτερους από εκείνους, ή με το αφεντικό τους, ή μπροστά στην οικογένεια σου, ή μπροστά σε φίλους τους. Χάνουν τον έλεγχο μόνο με το θύμα κακοποίησης, σε έναν χώρο μακριά από βλέμματα

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;