Ο αστυνομικός - bodybuilder που διακινούσε ναρκωτικά «συμμετείχε στον καβγά στα ΜAD ανάμεσα σε τράπερς»
Ο αστυνομικός φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά σε πριβέ πάρτι

Ανάμεσα στους μπράβους που ήρθαν στα χέρια στον καβγά που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο τράπερ πέρσι στα βραβεία MAD φέρεται να είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, πριν από τέσσερα χρόνια ο αστυνομικός είχε συμμετάσχει σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik. Σε άλλα βίντεο που είχε ανεβάσει ο ίδιος στο Tik Tok συμμετέχει σε πάρτι με τράπερς τους οποίους φαίνεται πως συνόδευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους αδιάφθορους της αστυνομίας έφτασαν καταγγελίες ότι ο αστυνομικός διακινούσε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά σε πριβέ πάρτι στα βόρεια και νότια προάστια ακόμα και την περίοδο του κορωνοϊού.

Η καταγγελία για τη δράση του αστυνομικού είχε φτάσει εδώ και μέρες στο Εσωτερικών Υποθέσεων και ο 33χρονος αστυφύλακας τέθηκε υπό παρακολούθηση. Παράλληλα, έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε μέσω διαδικτυακών εφαρμογών με τους πελάτες, αποκαλώντας τα ναρκωτικά «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια», προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτός.

Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι διακινούσε τις παράνομες ουσίες με το υπηρεσιακό του όχημα τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022. Τα ναρκωτικά φέρεται ότι τα έκρυβε στο σπίτι του ενώ στενή του συνεργάτιδα ήταν η σύντροφός του, η οποία επίσης συνελήφθη.

Επιπλέον, πελάτης του αστυφύλακα ήταν και ένας 34χρονος ειδικός φρουρός με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ και ο οποίος φέρεται να ψώνιζε από τον ίδιο κάνναβη για προσωπική του χρήση. Και αυτός συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Τόσο για τον 33χρονο αστυφύλακα, ο οποίος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, όσο και για τον ειδικό φρουρό, έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;