Μαντλίν ΜακΚάν: Για τρίτη φορά δήλωσε εξαφανισμένο παιδί η η 22χρονη Πολωνή
Η μητέρα της, Ντορότα, κατήγγειλε ότι η κόρη της ήταν υπό την επιρροή του διάσημου μέντιουμ, Dr Fia Johnansson.

H 21χρονη Τζούλια Βέντελ που έγινε ευρέως γνωστή μετά τις δημοσιεύσεις της στο διαδίκτυο ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, «απολογείται» με δήλωση 17 σελίδων για τη λύπη που προκάλεσε στους γονείς του παιδιού που εξαφανίστηκε από το 2007, αλλά ταυτόχρονα αρνείται την ευθύνη: «Δεν θυμάμαι τις περισσότερες από τις αναμνήσεις μου, αλλά μπορώ να θυμηθώ ότι ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι η Μαντλίν», γράφει μεταξύ άλλων.

«Χρησιμοποίησα αυτή τη φράση για να δημιουργήσω ένα ψευδώνυμο για τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram. Ήταν λάθος μου και το ξέρω και ζητώ συγγνώμη για αυτό γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω τις λέξεις «Am I Madeleine McCann;» έγραψε και στη συνέχεια υποστήριξε ότι στόχος της ήταν να μάθει για το παρελθόν της.

Σύμφωνα με την Daily Mail είναι η τρίτη απόπειρα της 21χρονης Τζούλια να δηλώσει εξαφανισμένο παιδί. Είχε ισχυριστεί ότι είναι η Ιnga Gehricke η οποία χάθηκε σε ηλικία πέντε ετών, το 2015 στη Γερμανία, ενώ επίσης δήλωνε ότι ονομάζεται Acacia Bishop, το κορίτσι που εξαφανίστηκε το 2003 σε ηλικία 19 μηνών στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Οι ισχυρισμοί της ότι είναι η Μαντλίν, που εξαφανίστηκε σε ηλικία τριών ετών, το 2007 στην Πορτογαλία χάρισαν στην 21χρονη ένα εκατομμύριο ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσκληση σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή των ΗΠΑ. Στη συνέχεια οι ισχυρισμοί της καταρρίφθηκαν με εξέταση DNA.

Η μητέρα της, Ντορότα, που ζει στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, κατήγγειλε εξ’ αρχής ότι η κόρη της ήταν υπό την επιρροή του διάσημου μέντιουμ, Dr Fia Johnansson που άκουσε τους ισχυρισμούς της Τζούλια και ισχυρίστηκε ότι «την βοηθούσε» να αποκαλύψει την αλήθεια.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;