Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ακόμα ακούω σχόλια
«Οι γονείς μου αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Σήμερα Μ. Τετάρτη (12/3) προβλήθηκε η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Αν και είναι γνωστός μέσα από τις θεατρικές και τηλεοπτικές του επιτυχίες, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε ασχοληθεί και με τις μεταγλωττίσεις, καθώς δάνεισε τη φωνή του στον αγαπημένο ήρωα Ντόναλντ Ντακ. Μάλιστα, η μεταγλώττιση αυτή ήταν η αφορμή να δεχτεί πρόταση να πάει στην Αμερική, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.

«Μου πρότειναν να πάω στην Αμερική και αρνήθηκα, γιατί έπαιζα Σαίξπηρ στην Ελλάδα», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος προέρχεται από μία βαθιά καλλιτεχνική οικογένεια, που «σημάδεψε» το ελληνικό θέατρο, καθώς αποτελεί τον καρπό του έρωτα της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου.

«Ακόμα ακούω σχόλια “ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη”. Οι γονείς μου αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο», είπε ο ίδιος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη του, Τζένη, η οποία βαδίζει στα χνάρια του.

«Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, το προσπαθώ. Δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω το αγόρι της κόρης μου. Όσο και να μεγαλώσει θα είναι κοριτσάκι μου», είπε ο ίδιος.

Όσον αφορά την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, ο ίδιος δήλωσε:

«Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις».

«Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε αναφερόμενος στη σχέση του.

Ο ηθοποιός δήλωσε στο MEGA πως δεν θα έκανε πρωινό στην τηλεόραση, αλλά παραμένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι. Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με άτομα που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική.

«Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Κάποιοι ήταν καταπληκτικοί και άλλοι ήταν “κούτσουρα”», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ολοκλήρωσε αρκετά γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», ενώ θεατρικά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;