Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πολλά υποσχόμενη «εισβολή» στη «Γη της Ελιάς»
Στα πρώτα πλάνα από την άφιξη του νέου ήρωα στη «Γη της ελιάς» παρακολουθήσαμε τον νικητή του Survivor να καταφτάνει χωρίς όμως να πει ούτε λέξη.

Την πολυαναμενόμενη επίσημη πρώτη είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά  «Η Γη της ελιάς». Ο νικητής του Survivor θα υποδυθεί τον Ορέστη Καπερνάρο, ο οποίος και ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λίγα λεπτά πριν ρίξει αυλαία το νέο επεισόδιο του σίριαλ που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στο MEGA.

Ο Ορέστης Αντωνιάδης (Γιώργος Αγγελόπουλος) έφτασε με ένα μικρό σκάφος στη Μάνη με σκοπό σύντομα να ταράξει για τα καλά τα νερά της μικρής κοινωνίας. Στα πρώτα πλάνα δευτερολέπτων από την άφιξη του νέου ήρωα στη «Γη της ελιάς» παρακολουθήσαμε τον νικητή του Survivor να καταφτάνει χωρίς όμως να πει ούτε λέξη.

Όπως έχει γίνει ωστόσο γνωστό, ο Ορέστης Αντωνιάδης κρύβει πολύ περισσότερα από όσα θα μας δείξει αρχικά. Μπορεί να έφτασε στη Μάνη ως απλός τουρίστας, όμως ο χαρακτήρας συνδέεται άμεσα με τον αδικοχαμένο Κίμωνα και έτσι, πολύ σύντομα, θα γίνει ο εφιάλτης του Δημοσθένη.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;