Το YouTube Premium αποκτά πέντε νέα χαρακτηριστικά
Ανάμεσά τους και η δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο 1080p υψηλότερης ποιότητας.

Σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις συνδρομές της υπηρεσίας YouTube Premium, που αυτή τη στιγμή αριθμεί 80 εκατομμύρια συνδρομητές, η εταιρεία ανακοίνωσε χθες στο επίσημο blog, ότι προσθέτει πέντε νέα χαρακτηρικά.

1. Υποστήριξη για Queues σε smartphones και tablets

Tα Queues, η δυνατότητα δηλαδή να προγραμματίσεις τα επόμενα βίντεο που θα παίξουν, είναι εδώ και χρόνια διαθέσιμη στην desktop έκδοση του YouTube, αλλά πλέον αν έχεις συνδρομή θα μπορείς να φτιάξεις Queues απευθείας από το smartphone ή το tablet σου.

2. Ταυτόχρονη παρακολούθηση

Θέλεις να δεις ένα βίντεο, αλλά θες να το δεις μαζί με την παρέα σου μπορεί να βρίσκεται αλλού; Πλέον μέσω της λειτουργίας Meet Live Sharing στο Android, θα μπορείς να ξεκινήσεις ένα Google Meet όπου όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα το ίδιο βίντεο στο YouTube. Η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες μέρες και για χρήστες FaceTime στο iOS, μέσω του SharePlay.

 

3. Απρόσκοπτη παρακολούθηση μεταξύ συσκευών

Αν σου έχει τύχει να διακόψεις την παρακολούθηση ενός βίντεο, τότε θα εκτιμήσεις τη δυνατότητα, να συνεχίσεις να βλέπεις από εκεί που είχες μείνει, χωρίς διακοπή ακόμα και αν αλλάξεις συσκευή. Ισχύει για Android, iOS και Web.

4. Offline παρακολούθηση

Όπως η αντίστοιχη λειτουργία του Netflix, αν ενεργοποιήσεις το Smart Downloads, όποτε είσαι συνδεδεμένος στο WiFi η εφαρμογή θα κατεβάζει αυτόματα προτεινόμενα βίντεο στην βιβλιοθήκη σου για να έχεις κάτι να παρακολουθήσεις ακόμα και αν είσαι offline.

5. 1080p βίντεο υψηλότερης ποιότητας

Για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είχαμε γράψει και πριν δυο μήνες, όταν η εταιρεία είχε αρχίσει τα πειράματα, όμως πλέον είναι επίσημο. Αν είσαι συνδρομητής YouTube Premium σύντομα θα έχεις την επιλογή να παρακολουθήσεις βίντεο 1080p υψηλότερης ποιότητας, με την ένδειξη 1080p Premium. Η εν λόγω επιλογή θα γίνει αρχικά διαθέσιμη σε χρήστες iOS και θα επεκταθεί σταδιακά.

Το ερώτημα τώρα είναι απλό: εσένα σε ψήνει κάποιο από τα παραπάνω χαρακτηριστικά για να αποκτήσεις συνδρομή YouTube Premium;

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;