Intercity: Ακινητοποιήθηκε κοντά στη Λάρισα λόγω προβλημάτων ηλεκτροδότησης
Έμεινε από ρεύμα και πάλι το Intercity έξω από τη Λάρισα - «Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε»

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη των δρομολογίων των τρένων, μία αμαξοστοιχία Intercity, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής 9 Απριλίου, παρουσίασε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση.

Πιο συγκεκριμένα, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε ξαφνικά και τα φώτα έσβησαν με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στους επιβάτες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ertnews.gr, μετά από αρκετή ώρα αναμονής, το πλήρωμα ενημέρωσε ότι υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο του ΟΣΕ.

Όπως ανέφεραν επιβάτες, δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα έκαναν στη συνέχεια και με ποιον τρόπο θα έφταναν στον τελικό προορισμό τους.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA το οποίο επικαλείται έναν επιβάτη της αμαξοστοιχίας Intercity, η επιβατική αμαξοστοιχία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (9/4) συνάντησε προβλήματα λίγο πριν τη Λάρισα. Ο επιβάτης ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό:

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά»

Ο επιβάτης του Intercity συμπλήρωσε:

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε»

 

Τελικά, οι επιβάτες έφτασαν με καθυστέρηση στον προορισμό τους.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
'
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;