Νίκος Συρίγος: «Δε διαλέγεις εσύ πότε θα ερωτευτείς, σε διαλέγει αυτός»
Ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο «Καλύτερα Δε Γίνεται», αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα στη ζωή τους που καλούνται να κάνουν όσοι έχουν χωρίσει.

Με αφορμή το απόσπασμα της συνέντευξης της Δέσποινας Βανδή στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και όσα ανέφερε για τον νέο έρωτα στην ζωή της, ο Νίκος Συρίγος τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα που καλούνται να κάνουν στην ζωή τους, όσοι είναι χωρισμένοι.

Ο Νίκος Συρίγος υποστήριξε μέσα από την εκπομπή του MEGA:

«Να πω κάτι; Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ πότε θα ερωτευτείς, σε διαλέγει αυτός πότε θα ερωτευτείς. Το δεύτερο είναι η ατάκα που λέει η Δέσποινα ότι όταν τα παιδιά μας είναι καλά, είμαστε καλά κι εμείς οι χωρισμένοι, ότι τα παιδιά είναι καλά με την επόμενη φάση της ζωής σου, είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Έχουν χαλάσει σχέσεις στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, επειδή τα παιδιά σου δεν είναι καλά κι εσύ οφείλεις να τους εξηγήσεις πως πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Είναι πολύ σημαντικό και την καταλαβαίνω απόλυτα» 

Να σου υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο καιρό, αρκετά δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας που θέλουν τον δημοσιογράφο να είναι σε σχέση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;