Τρεις ταινίες και πέντε σειρές για να απολαύσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο
Οι καλύτερες νέες ταινίες και σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο με προτάσεις για νέες ταινίες και σειρές για όλα τα γούστα. Από την κινηματογραφική μεταφορά ενός από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια, μία κωμική σειρά που έχει πολλά να πει και να σατιρίσει για την σημερινή κοινωνία, το άγχος και τη νευρικότητα που βιώνουμε όλοι, αλλά και μία ταινία για τη δημιουργία ενός από τα πιο κερδοφόρα αθλητικά brand.

Οι επιλογές είναι πολλές και εμείς στις έχουμε συγκεντρώσει όλες σε μία λίστα για να επιλέξεις αυτή/ -ές που σου ταιριάζουν περισσότερο!

Ταινίες

Air: Κυνηγώντας Έναν Θρύλο

Ο Ben Affleck επιστρέφει στην κινηματογραφική καρέκλα και μας μεταφέρει την αληθινή ιστορία του πώς η NIKE κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά brand στον κόσμο με τον τότε ανερχόμενο αστέρα του NBA Michael Jordan. Η ταινία έχει αποσπάσει αρκετά θετικές κριτικές και σε πολλούς θυμίζει τις ταινίες του Hollywood όπως… τις έκαναν παλιά. Με ένα all-star καστ που περιλαμβάνει πέρα από τον Affleck, τον Matt Damon και τη Viola Davis, νομίζω πως θα τη δούμε την ταινία και στα Όσκαρ 2024.

Super Mario Bros.: Η ταινία

Οι αδελφοί Μάριο κι ο Λουίτζι, υδραυλικοί στο Μπρούκλιν, ταξιδεύουν ως τη Μανιταροχώρα, η οποία δέχεται την επίθεση του αδυσώπητου ερπετο-βασιλιά Μπόουζερ. Η Nintendo προσπαθεί ξανά να μεταφέρει τις περιπέτειες του γνωστού διδύμου των βιντεοπαιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη. Η ταινία έχει κάνει πρεμιέρα ήδη παγκοσμίως και φαίνεται πως μικροί και μεγάλοι την απολαμβάνουν με τις εισπράξεις να ξεπερνάνε κάθε προσδοκία.

Chupa

Ο γιος του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Alfonso Cuaron, Jonas Cuaron, κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με μία ταινία φαντασίας για όλη την οικογένεια. Η ταινία, που στριμάρει στο Netflix, ακολουθεί έναν νεαρό έφηβο που αποκτά έναν φανταστικό φίλο στη μορφή ενός chupacabra.

Σειρές

Beef

Ο Stevebn Yeun και η Ali Wong πρωταγωνιστούν σε μία διαφορετική κωμωδία του Netflix ως δύο άνθρωποι που μετά ένα περιστατικό με τα αμάξια τους, προσπαθούν να πάρουν εκδίκηση ο ένας από τον άλλο. Η νέα σειρά θέλει σχολιάσει την ταχύτητα της σημερινής κοινωνίας, τα συναισθήματα που κρατάμε μέσα, τα άγχη της καθημερινότητας και πολλά άλλα. Μία σειρά που ξεχωρίζει και αξίζει τον χρόνο σου.

Tiny Beautiful Things

Η νέα κωμική σειρά του Disney+ βασίζεται στο βιβλίο της Cheryl Strayed με τον ίδιο τίτλο και πρωταγωνιστεί η Kathryn Hahn. Η σειρά ακολουθεί μία αποτυχημένη συγγραφέα που η ζωή της καταρρέει και αναλαμβάνει μία στήλη με συμβουλές σε ένα γνωστό περιοδικό.

Schmigadoon!

Ετοιμάσου για ακόμα περισσότερα τραγούδια! Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης μιούζικαλ σειράς του Apple TV+ με πρωταγωνιστές τους Keegan-Michael Key και Cecily Strong ως Josh και Melissa επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν του που είναι εμπνευσμένη από μία πιο σκοτεινή και neo-noir jazz.

Transatlantic

Η νέα μίνι σειρά του Netflix με πρωταγωνιστές τους Gillian Jacobs και Cory Michael Smith ακολουθεί την αληθινή ιστορία ενός δημοσιογράφου που διοργανώνει την ασφαλή μεταφορά χιλιάδων προσφύγων που κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους από τη Γαλλία στις ΗΠΑ. Η σειρά θα σε βάλει σίγουρα σε σκέψεις.

The Good Mothers

Η πρωτότυπη ιταλική σειρά που κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο καλύτερης σειράς στο 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου αποτελεί ένα πολυεπιπέδο αφήγημα που δεν πρέπει να χάσεις. Η σειρά του Disney+ ακολουθεί τη συγκλονιστική, αληθινή ιστορία τριών γυναικών που γεννήθηκαν στην πιο φονική και πλούσια οικογένεια της ιταλικής μαφίας και συνεργάστηκαν με μια θαρραλέα εισαγγελέα για να την καταστρέψουν εκ των έσω. Οι γυναίκες πρέπει να πολεμήσουν τις ίδιες τους τις οικογένειες για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να χτίσουν ένα νέο μέλλον για τα παιδιά τους

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
45'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΗΜ
27 - 25
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1