ΗΠΑ: 5χρονη χρέωσε τη μητέρα της 4.000 δολαρίων για διαδικτυακές αγορές
ΗΠΑ: Αγόρασε 10 μοτοσυκλέτες γιατί ήθελε από μια διαφορετική.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, όταν μια 5χρονη χρέωσε την πιστωτική κάρτα της μητέρας της για διαδικτυακές παραγγελίες. Το μικρό κορίτσι αγόρασε από ρούχα μέχρι παιχνίδια και μάλιστα συνολικής αξίας 4.000 δολαρίων.

Η μητέρα όταν είδε να φτάνουν στο κατώφλι του σπιτιού της όλα αυτά τα δέματα με προϊόντα από την Amazon, υπέστη αρχικά ένα ισχυρό “σοκ”.

Η 5χρονη κόρη της Λίλα Βαρίσκο, η οποία είχε πρόσβαση στο κινητό της μητέρας της, έκανε όλες αυτές τις online αγορές κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το αυτοκίνητο.

«Παρήγγειλε πέντε ροζ μοτοσυκλέτες, πέντε μπλε μοτοσυκλέτες, 10 ζευγάρια μπότες καουμπόικες και ένα τζιπ», είπε η μαμά του κοριτσιού, χωρίς η ίδια να έχει ιδέα για την παραγγελία.

Η 5χρονη δήλωσε στις κάμερες ότι αγόρασε 10 μοτοσυκλέτες «γιατί ήθελα μία». «Πατάτε απλώς το κίτρινο κουμπί και πατάτε το καφέ κουμπί», είπε.

Η μητέρα της είπε ότι θυμάται ότι έδωσε στη Λίλα το τηλέφωνό της για να παίξει μερικά παιχνίδια στο αυτοκίνητο, ή  τουλάχιστον έτσι νόμιζε.  «Είχα κοιτάξει πίσω εκείνη τη στιγμή. Ήταν γύρω στις 9:30, ακριβώς τη στιγμή που ήμασταν στο αυτοκίνητο», επισημαίνει η μητέρα της.  «Τα ποδήλατα και το τζιπ βγήκαν κόστισαν 3.180 δολάρια, ενώ μόνο οι μπότες ήταν περίπου 600 δολάρια»

Βέβαια, χάρη στη διήμερη αποστολή της Amazon, οι παραγγελίες της Λίλα έφτασαν σε χρόνο μηδέν.

«Στην πραγματικότητα δεν μπορούσαμε να τα επιστρέψουμε αλλά επικοινώνησα με την Amazon στις δύο η ώρα το πρωί και είπα: Παρακαλώ, υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε;»,  λέει η Τζέσικα Νούνες.

Τελικά υποχρεώθηκαν και έστειλαν τις ετικέτες επιστροφής ώστε η μητέρα της 5χρονης να ακυρώσει τις καουμπόικες μπότες πριν φύγουν από την αποθήκη. «Έχουμε ακόμα ένα γιγάντιο διθέσιο Jeep που έρχεται επίσης και δεν μπορούσα να ακυρώσω την παραγγελία, αλλά θα με αφήσουν να το επιστρέψω», είπε η Τζέσικα Νούνες.

Το περιστατικό αυτό η μητέρα της Λίλα το χρησιμοποιεί ως διδακτική στιγμή και όχι ως τιμωρία. «Της είπα ότι ίσως, αν συμπεριφέρεται σωστά, συμπεριφέρεται και κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι, ότι μπορούμε να της δώσουμε ένα ποδήλατο που να είναι πιο προσαρμοσμένο στην ηλικία της, λίγο πιο αργό», είπε η μητέρα της.

 

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;