Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει χαμογελαστή με εσώρουχα και ανοιξιάτικη διάθεση
Η Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει φορώντας το απόλυτο χρώμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι και μας «μαγεύει» - Δείτε την εικόνα της στο Instagram

Μία από τις πιο διάσημες και εντυπωισακές γυναίκες της Ελλάς είναι σίγουρα η Τόνια ΣωτηροπούλουΕκτός από την ενασχόλησή της με την υποκριτική η Τόνια Σωτηροπούλου έχει δείξει πολλές φορές το ενδιαφέρον της για τη μόδα, κάτι που είναι εμφανές και στο Instagram.

Εκεί μπορούμε να δούμε πολλά outfit σε διάφορα σχέδια και χρώματα για όλες τις ώρες της ημέρας με την Τόνια Σωτηροπούλου να διατηρεί πάντα το κομψό στυλ και τη λάμψη της. Μάλιστα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram βλέπουμε συχνά εικόνες από τα ταξίδια της, όπου φροντίζει πάντα να είναι όμορφη και στιλάτη.

Το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ είναι ambassador της ιταλικής εταιρείας εσωρούχων Intimissimi και έτσι, πολλές φορές επιλέγει μερικά από τα ωραιότερα lingerie. Προσφάτως μέσα από το προφίλ της στο Instagram την είδαμε να ποζάρει με ανοιξιάτικη διάθεση φορώντας ένα φούξια σύνολο. Τα εσώρουχα που επέλεξε είχαν λεπτομέρειες από λευκή δαντέλα, ενώ το look της ολοκληρώθηκε με ένα σατέν κιμονό στην ίδια απόχρωση.

Το φούξια δεν είναι μία τυχαία επιλογή, αφού θα «παίξει» πολύ τόσο στις ανοιξιάτικες συλλογές που ήδη κάνουν την εμφάνισή τους όσο και στις καλοκαιρινές. Και φυσικά, η Τόνια Σωτηροπούλου «έδειξε» το δρόμο για το πώς να το φορέσουμε.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;