Explainer: Αυτή είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη «Serbian dancing lady» που έγινε viral στο TikTok
Μπορεί η «Serbian dancing lady» να είναι όντως creepy αλλά το βίντεο δεν είναι τόσο πρόσφατο όσο νομίζετε!

Το TikTok έχει αμέτρητα trends που έρχονται και παρέρχονται. Τον τελευταίο καιρό όλοι μιλούν για τη μία “Σέρβικη” χορεύτρια που εμφανίστηκε να χορεύει στη μέση του δρόμου τη νύχτα.

Οι χρήστες ανέφεραν ότι τρομοκρατήθηκαν από την απόκοσμη φιγούρα που χορεύει στο σκοτάδι. Όλοι προσπαθούν να μάθουν ποια είναι η γυναίκα και αν είναι αληθινό πρόσωπο ή φάντασμα.

@aatec13 be careful guys #serbia #dancingladyserbia #horror #zvezdara ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε για την αληθινή ιστορία πίσω από τη Σέρβικη χορεύτρια στο TikTok:

Το βίντεο με τη Σέρβικη χορεύτρια ανέβηκε στο TikTok τον Φεβρουάριο 

Το βίντεο δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2023 από έναν λογαριασμό χωρίς βιογραφικό και username @aatc13. Η λεζάντα στο βίντεο έλεγε: «Να είστε προσεκτικοί παιδιά», ακολουθούμενη από τα hashtags #dancingladyserbia και #horror.

Το κλιπ έχει πάνω από 78 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 6,5 εκατομμύρια likes. Τα περισσότερα σχόλια έχουν αναρτηθεί από ανθρώπους που εκφράζουν τον φόβο τους για τη γυναίκα και τον χορό της. Κάποιοι TikTokers απάντησαν λέγοντας: «Φανταστείτε ότι γυρίζει και σας βλέπει στο παράθυρο».

Η Σέρβικη χορεύτρια έχει γίνει meme στο TikTok

Δεν υπάρχουν μόνο εκείνοι που φοβούνται τη Σέρβικη χορεύτρια, αλλά και άλλοι φτιάχνουν memes με αυτήν. Ένα άτομο ανέβασε το βίντεο και πρόσθεσε τη λεζάντα: «Όταν ο δάσκαλός σου δεν σε αφήνει να πας στην τουαλέτα», αλλά και πάλι η creepy φιγούρα, αφαιρεί πολύ από το χιούμορ και σε κάνει να ξανασκεφτείς την εκδοχή τρόμου.

Η αληθινή ιστορία πίσω από τη Σέρβικη χορεύτρια του TikTok

Η Σέρβικη χορεύτρια του TikTok δεν αποτελεί “φρέσκο” ​​υλικό και το βίντεο υπάρχει από το 2019. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά μετά από αναφορές των τοπικών ΜΜΕ. Ένας αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι μια γυναίκα που φορούσε εθνική ενδυμασία είχε εντοπιστεί να πηδά μπροστά από αυτοκίνητα και ανθρώπους με ένα μαχαίρι και να τους απειλεί. Ο άγνωστος μάρτυρας είπε ότι η γυναίκα δεν ήταν στα καλά της και προφανώς περιφερόταν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο πριν την “συλλάβει” η κάμερα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 5 
 2 
 2 
 2 
 3